theodore bagwell
Başarılı
Sıfır alamam hocam o ramlere 10.000 TL verirsem uyuyamamSıfır alacaksanız, 10.000 TL sadece düzgün bir RAM. Ülkemizdeki fırsatçılar sağ olsun 2. elde de pek fark yok.
Sıfır alamam hocam o ramlere 10.000 TL verirsem uyuyamamSıfır alacaksanız, 10.000 TL sadece düzgün bir RAM. Ülkemizdeki fırsatçılar sağ olsun 2. elde de pek fark yok.
Mecbur vereceksiniz AM5 RAM istiyorsanız, kaçarı yok yani.Sıfır alamam hocam o ramlere 10.000 TL verirsem uyuyamam
Sıfır alamam hocam o ramlere 10.000 TL verirsem uyuyamam
5600 MHz, yani SK Hynix olmayanlar AM5 tarafından yaramıyor.Ben daha bu gün ikinci el ddr5 5600mhz 8x2 li kiti 7500TL ye aldım.
Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10K daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız2 seçeneğiniz var; birincisi istemeye istemeye RAM'i almak, ikincisi ise 2. elde binlerce fırsatçı arasından ucuza RAM düşürmek.
Tabii önünüze gelen ilk modeli alın demiyorum.![]()
Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10K daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız. 7500f güzel bir işlemci midir? Ek olarak önerdiğiniz bir RAM modeli var mı?
5600 MHz, yani SK Hynix olmayanlar AM5 tarafından yaramıyor.
5600 MHz, yani SK Hynix olmayanlar AM5 tarafından yaramıyor.
Hocam şimdi alamam zaten de teşekkür ederim daha hiç bir şey yerine bile oturmadıSana 16GB tek modül Team T-Force 6000MHz SK Hynix çipli Ram'i piyasadan biraz daha ucuza verebilirim. Sorunsuz sıkıntısızdır. 3 adet var elimde. 2 sini satacağım kit halinde. 1 tane kalacak.
Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10k daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız. 7500F güzel bir işlemci midir? Ek olarak önerdiğiniz bir RAM modeli var mı?