Bütçe
13.000 TL
2 seçeneğiniz var; birincisi istemeye istemeye RAM'i almak, ikincisi ise 2. elde binlerce fırsatçı arasından ucuza RAM düşürmek.
Tabii önünüze gelen ilk modeli alın demiyorum. 🙂
Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10K daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız :D. 7500f güzel bir işlemci midir? Ek olarak önerdiğiniz bir RAM modeli var mı?

Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10K daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız :D. 7500f güzel bir işlemci midir? Ek olarak önerdiğiniz bir RAM modeli var mı?

Veya

Alabilirseniz Patriot'u alın, Goodram tabiri caizse üvey evlat muamelesi görüyor.

5600 MHz, yani SK Hynix olmayanlar AM5 tarafından yaramıyor.

Garantisi yok hocam, markaya da bakıyor biraz.

5600 MHz, yani SK Hynix olmayanlar AM5 tarafından yaramıyor.

Forumda türlü türlü RAM'lerden A-die çıktı, 5600MT/s bir RAM'den çıkması da pek şaşırtmaz herhangi bir Hynix çipin.

Sana 16GB tek modül Team T-Force 6000MHz SK Hynix çipli Ram'i piyasadan biraz daha ucuza verebilirim. Sorunsuz sıkıntısızdır. 3 adet var elimde. 2 sini satacağım kit halinde. 1 tane kalacak.

Sana 16GB tek modül Team T-Force 6000MHz SK Hynix çipli Ram'i piyasadan biraz daha ucuza verebilirim. Sorunsuz sıkıntısızdır. 3 adet var elimde. 2 sini satacağım kit halinde. 1 tane kalacak.
Hocam şimdi alamam zaten de teşekkür ederim daha hiç bir şey yerine bile oturmadı :D şimdi ki ramimi satıp yeni ram alırsam bilgisayarı kullanamam.

Anladım hocam. Kısacası benim bir şekilde benim bundlemın üstüne rahat 10k daha koyup öyle bir sistem alabiliyor olmam. Para geçince elime mecbur öyle yapacağız :D. 7500F güzel bir işlemci midir? Ek olarak önerdiğiniz bir RAM modeli var mı?

Intel işlemci alabilirsin DDR4 RAM'ler ile kullanırsın şu an sahip olduğun. i5 13600KF ve B760 bak. R5 7600 ile benzer performans verir 1080P'de 3080 Ti'a bile darboğaz yapmaz.