Tuhoiisa

Üstün
Şu anda hâlihazırda BIOSTAR B650MT ve 7500F kullanıyorum. İlk önceliğim bu teknoloji israfı anakarttan kurtulmak. Unreal Engine motoruyla çalıştığım için çekirdek sayısı biraz daha yüksek bir işlemciye ihtiyacım var. Belli bir bütçem yok, olabildiğince ucuz bir şekilde halletmek istiyorum. En masrafsız, fiyatına değecek şekilde ne almalıyım? Gerekirse Intel işlemciye de geçebilirim. @LH44 @Ayhan Dönmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena değil teşekkür ederim. Daha uyguna geçebileceğim bir model var mı?

Bence en mantıklı böyle olur. Daha ucuza anakart olarak B650M-R alınabilir ama B850M Force bu fiyattayken kaçırmak hata.

Stabillik konusunda berbat bir anakart. VRM bloklarinda pasif soğutma olmadığı için çoğu zaman çökme, donma gibi sorunlar yaşıyorum.

BIOS olarak da rezalet bir anakart.

Stabillik konusunda berbat bir anakart. VRM bloklarinda pasif soğutma olmadığı için çoğu zaman çökme, donma gibi sorunlar yaşıyorum.

İlginç, internette gördüğüm kadarıyla pasif soğutması var gibi görünüyor. Bende Gigabyte B650M S2H var, bunda da VRM soğutması yok ama dediğin sorunların hiçbirini yaşamamıştım; demek ki kasa soğutması önemliymiş. B650M-R veya B850M Force bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör: