BigBlue
Becerikli
Arkadaşlar merhaba,
Hazır sistemi güncellemişken epey zaman önce aldığım ASUS 247QGR monitörümü de elden geçireyim diyorum.
Sistemim:
www.sinerji.gen.tr
Ben günde 3 saat kadar sadece hikayeli oyun oynayan biriyim. FPS oyunları oynamayı bıraktım. Yaş 40'a yaklaştı tabii. Şimdi bu 2 monitöre de bütçem yetiyor ama kimi 2K 24” daha keskin durur diyor kimi 2K 27” daha iyi durur diyor. Benim de önceden böyle bir tecrübem olmadığı için bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Sabahtan beri monitör bakıyorum, 2 modelde karar kıldım ama 2'si arasında karar kılamıyorum.
VA panel Samsung G65B çok öneriliyor ama IPS'ten memnunum, bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Hazır sistemi güncellemişken epey zaman önce aldığım ASUS 247QGR monitörümü de elden geçireyim diyorum.
Sistemim:
- İşlemci: Ryzen 7 9800X3D.
- Anakart: MSI X870E Tomahawk.
- RAM: XPG Lancer 2x24 6800 MHz CL 34.
- GPU: Sapphire RX 9070 XT Nitro +
- Şu an kullandığım monitör ASUS 24” 1080p
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben günde 3 saat kadar sadece hikayeli oyun oynayan biriyim. FPS oyunları oynamayı bıraktım. Yaş 40'a yaklaştı tabii. Şimdi bu 2 monitöre de bütçem yetiyor ama kimi 2K 24” daha keskin durur diyor kimi 2K 27” daha iyi durur diyor. Benim de önceden böyle bir tecrübem olmadığı için bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Sabahtan beri monitör bakıyorum, 2 modelde karar kıldım ama 2'si arasında karar kılamıyorum.
VA panel Samsung G65B çok öneriliyor ama IPS'ten memnunum, bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: