Bütçe
13.000-14.000 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
16, 5K'ye bir tane RTX 3080 Ti vardı İzmir'de. İlan biraz eski ama denemeye değer. Kas gücü olarak çok daha güçlüdür RTX 3080 Ti. Veya 16, 8K'ye 6900 XT ilanı da var. İkisine de pazarlık etmeyi deneyebilirsin.

6900 XT'ye yazmayı düşünüyorum ama kart bakımsız gibi. Sigaralı toz var üstünde, renginden belli. 3080 Ti'ı da buldum, fiyatı Çingene pazarlığıyla düşürebilirsem alırım. :D

3080 Ti kas gücü olarak dehşettir. 12 GB VRAM ile dümenden lokal AI'de çalıştırırsın. 😀

Bu kadar sürede satılmadıysa bir bit yeniği vardır diye düşünüyorum. Ama bir yazayım, belki uyguna alırım.

MSI AMD gpularda özenerek üretmiyor. Bir de XX50 XT olmasına rağmen bu alt seriden. Alev almıştır diye tahmin ediyorum. Benim 6800 ısıl işlem görmüş ama tertemiz hatta OC yaparken barı fullüyorum o biçim yani.

Mining görmüş olabilir ama ne kadar gördüğü önemli. Kartın değerleri sağlam olduğu takdirde ve garanti etiketi üstünde ise alınabilir.

Hocam, bütün AMD kartlar için geçerli mi? Şimdi bir MSI 6800 XT Gaming X Trio buldum da. Kart 6 mm ile kasaya sığıyor.

Bu kadar sürede satılmadıysa bir bit yeniği vardır diye düşünüyorum. Ama bir yazayım belki uyguna alırım.

Hocam bütün AMD kartlar için geçerli mi? Şimdi bir MSI 6800XT Gaming X Trio buldum da. Kart 6 mm ile kasaya sığıyor.

İyi o zaman ancak bunun tek sıkıntısı fena spike atıyor. Base 6800 XT 390 W spike atarken bu 540 W atıyor. Ayrıca hiçbir yerde tam olarak fan, hot spot ve VRAM gibi sıcaklıkları gösteren olmamış. Sadece GPU 70 derece standart, onu bulabildim.

İyi o zaman ancak bunun tek sıkıntısı fena spike atıyor. Base 6800 XT 390 W spike atarken bu 540 W atıyor. Ayrıca hiçbir yerde tam olarak fan, hot spot ve VRAM gibi sıcaklıkları gösteren olmamış. Sadece GPU 70 derece standart, onu bulabildim.

750W High Power yeterli olur herhalde, yani umarım olur.

Bu kadar sürede satılmadıysa bir bit yeniği vardır diye düşünüyorum. Ama bir yazayım, belki uyguna alırım.

Hocam, bütün AMD kartlar için geçerli mi? Şimdi bir MSI 6800 XT Gaming X Trio buldum da. Kart 6 mm ile kasaya sığıyor.
Sakın. MSI RX 6000 serisinin power delivery kısmında problemleri var. Diğer modellere kıyasla o kadar absürt spike atması da o yüzden. İyi değiller.
750W High Power yeterli olur herhalde, yani umarım olur.
O kart için ben 1000W önerirdim, sana öyle söyleyeyim :D. XFX falan bulmaya çalış.

Sakın. MSI RX 6000 serisinin Power delivery kısmında problemleri var. Diğer modellere kıyasla o kadar absürt spike atması da o yüzden. İyi değiller.

O kart için ben 1000W önerirdim, sana öyle söyleyeyim :D. XFX falan bulmaya çalış.

Hocam, XFX'lerin kasaları uzun olduğu için benim kasaya sığmıyor. XFX'ler 34-35 cm, kasam 33 cm. Kasayı 2 cm esnetebilir miyim diye düşünüyorum.