Bütçe
13.000 TL
Olmaz olur mu hocam :D
En pahalısından ucuzuna doğru atayım.

Stokta yok. En son 6.5k civarına satılıyordu.

En ucuz modeli. Yine en son 4.5k civarında fiyatı vardı.

İsteyene button box da var.

Çok güzel ama çok masraflı bee.

Çok güzel ama çok masraflı bee.

Hocam bunlar giriş seviyesinin de giriş seviyesi :D Bunların altındaki setler oyuncak statüsünde. Gamepad kullan daha iyi yani. G29'un 15k olduğu yerde Direct Drive set için 15k bir şey değil. Debriyajla vites sonradan da alınabilir hepsini birden almak şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar giriş seviyesinin de giriş seviyesi :D bunların altındaki setler oyuncak statüsünde. Gamepad kullan daha iyi yani. G29'un 15k olduğu yerde Direct Drive set için 15k bir şey değil. Debriyajla vites sonradan da alınabilir hepsini birden almak şart değil.

Yok biliyorum az çok daha ne ürünler var da ülkede hobinin bir sürdülebirliği kalmadı bir şey almaya kalksan 4-5 haneli paralar vermen gerek çok sinir bozucu.

G29 bir dişli direksiyon setidir. Ses yapacaktır. Sessten rahatsız olan birisi iseniz veya gerçek hissiyat istiyorum derseniz kesinlikle almayın. PXN markasının ürünleri var. PXN V10 serisi mesela. Ultra olanında çıkarmaya çalışın. Direct Drive direksiyon setleri 20 bin TL'nin altına düştü PXN sayesinde.

G29 bir dişli direksiyon setidir. Ses yapacaktır. Sessten rahatsız olan birisi iseniz veya gerçek hissiyat istiyorum derseniz kesinlikle almayın. Pxn markasının ürünleri var. Pxn V10 serisi mesela. Ultra olanında çıkarmaya çalışın. Direct Drive direksiyon setleri 20 bin TL'nin altına düştü pxn sayesinde.

Hocam PXN V10 Pro ve Ultra arasında kaldım. Açıkçası PXN V10 Ultra almak istiyorum fakat debriyaj yok ve ona ekstra para vermek istemiyorum. Hocam bir de vitesi nereden satın alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PXN V10 Pro ve Ultra arasında kaldım. Açıkçası PXN V10 Ultra almak istiyorum fakat debriyaj yok ve ona ekstra para vermek istemiyorum. Hocam bir de vitesi nereden satın alacağım?
Hocam debriyaja para verseniz bile Pro ile aynı paraya geliyor 😄 2.5k debriyaj. Aralarındaki fiyat farkı da bu kadar nerdeyse. Pro alıp freni çok yumuşak demeyin bana sonra benden günah gider :D
Vites olarak aşağıdaki gibi uygun fiyatlı vitesler bakabilirsiniz. G29 vitesi hariç piyasadaki tüm marka vitesleri alabilirsiniz çünkü direksiyonla işi yok bağımsız çalışabiliyor vitesler.

Hocam debriyaja para verseniz bile Pro ile aynı paraya geliyor 😄 2.5k debriyaj. Aralarındaki fiyat farkı da bu kadar nerdeyse. Pro alıp freni çok yumuşak demeyin bana sonra benden günah gider :D
Vites olarak aşağıdaki gibi uygun fiyatlı vitesler bakabilirsiniz. G29 vitesi hariç piyasadaki tüm marka vitesleri alabilirsiniz çünkü direksiyonla işi yok bağımsız çalışabiliyor vitesler.
Teşekkür ederim hocam.