Detaylar
Kim cevapladı?O halde geriye pek seçeneğiniz kalmıyor. Çıkma ekranlı, 6 yıllık iPhone 11 hayırlı olsun.maalesef ki marka takıntım var, s22 düşündüm ama hiçbir telefoncuda bulamadım sarı siteden param güvende ile almakla da pek uğraşasım yok.
buramk12
Çalışkan
O halde geriye pek seçeneğiniz kalmıyor. Çıkma ekranlı, 6 yıllık iPhone 11 hayırlı olsun.
Yenilenmiş S22 almak aklıma geldi mantıklı mı sizce, taksit olayı da var
Degil bu bütçeyle 30.000 TL'ye de seni tatmin edecek cihaz yok ki(4-5-6 yıllık IPhone'lar hariç).
2. el daha güvenilir ve mantıklı.Yenilenmiş S22 almak aklıma geldi mantıklı mı sizce, taksit olayı da var
buramk12
Çalışkan
doğru diyon vallaDegil bu bütçeyle 30.000 TL'ye de seni tatmin edecek cihaz yok ki(4-5-6 yıllık IPhone'lar hariç).
yenilenmişin 12 ay garanti vermesi cazip geliyor ama içine ne kalitede parça koyulduğunu bilmiyorum.Degil bu bütçeyle 30.000 TL'ye de seni tatmin edecek cihaz yok ki(4-5-6 yıllık IPhone'lar hariç).
2. el daha güvenilir ve mantıklı.
Yenilenmiş önermem. Açıkçası bu kadar marka düşkünlüğü ve beğenmeme durumunuz olduğu için size en az 40 bin TL'ye kadar para biriktirmenizi öneririm.Yenilenmiş S22 almak aklıma geldi mantıklı mı sizce, taksit olayı da var
buramk12
Çalışkan
Yenilenmiş önermem. Açıkçası bu kadar marka düşkünlüğü ve beğenmeme durumunuz olduğu için size en az 40 bin TL'ye kadar para biriktirmenizi öneririm.
Şu zamana kadar hep amiral gemisi telefon kullandım 4 yıldır falan da S10 kullanıyorum ve hala daha işimi çok rahat görüyordu ve memnundum da, S23 FE alma hayaliyle sattım ve şimdi de babam para eklemem diyor. Bu tarz telefonlara alıştığım için a serisi ya da Redmi Note serisi çöp gibi geliyor diye düşünüyorum. Sanırım şu an için en iyisi iPhone 11 olacak. Teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için.
- Makaleler
- 23
Berbat bir secim. Taksitle S23 FE alin. Bu hatadan donun.Şu zamana kadar hep amiral gemisi telefon kullandım 4 yıldır falan da S10 kullanıyorum ve hala daha işimi çok rahat görüyordu ve memnundum da, S23 FE alma hayaliyle sattım ve şimdi de babam para eklemem diyor. Bu tarz telefonlara alıştığım için a serisi ya da Redmi Note serisi çöp gibi geliyor diye düşünüyorum. Sanırım şu an için en iyisi iPhone 11 olacak. Teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
Samsung Galaxy A56 öneririm https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sifir-cift-sim-hat-takilmadi-1267875331/detay hem 6 yıl destek alacak iPhone 11'in desteği bitmek üzere.