Berbat bir secim. Taksitle S23 FE alin. Bu hatadan donun.

Samsung Galaxy A56 öneririm https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sifir-cift-sim-hat-takilmadi-1267875331/detay hem 6 yıl destek alacak iPhone 11'in desteği bitmek üzere.

S23 FE de taksit olsa alacağım zaten, A56'nın 6 yıl güncellemesine gerek yok Max 2 yıl kullanırım alacağım telefonu oradan kardeşime kalır. S21 FE iş görür mü 17k TL.

Honor 400'ün tasarımı hiç hoşuma gitmese de özellik olarak beğendim ama kamerası Samsung kadar iyi mi hiç bilmiyorum. Bir de Honor Huawei'nin alt markası değil mi Google sıkıntıları falan vardı en son.
Honor'un kamerasi hem S21 FE'den hem de iPhone 11'den daha iyi. Honor Huawei'den ayrildi. Google servisleri Samsung gibi yuklu geliyor.

Hocam A55 kullanırken garip garip hatalar oluyordu mesela müzik dinlerken şarkıyı durduramıyordum ya da sonraki şarkıya geçemiyordum. One UI 7 ile arayüz bayağı bir değişmiş sanırım ama bu tarz hatalar yaşamak istemiyorum tekrardan.
2.el batarya problem değilse S22 bakılabilir.
Bulunduğum yerde sarı site ve hiçbir telefoncuda bulamadım, Param Güvende ile alıp iadeyle falan uğraşmak da yoruyor adamı.

Son düzenleyen: Moderatör: