Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.000 TL
- Makaleler
- 23
Hangi iOS cihazlari kullaniyorsun?
iPad ve iPhone kullanıyorum. Watch alacağım oda SE 3 veya Series 11 olacak.
- Makaleler
- 23
iPhone modeli nedir?iPad ve iPhone kullanıyorum. Watch alacağım oda SE 3 veya Series 11 olacak.
iPhone 15. 1 sene içinde 17'ye gececegim.
- Makaleler
- 23
Alinir. Fakat bu butcede kulak ustuler daha iyi olur. Ha, dersen ben kulal ici disinda kullanamam, o zaman Pro 3'leri alabilirsin. Kulak ustu olarak alternatif istersen Sony WF-1000XM5 bakabilirsin.
XM5 modelini biliyorum ve çok da istiyorum kullanmak ama kulak üstü takınca üstten baskı yapıyor yabilirsin belki saç böyle basık gözüküyor o hiç hoşuma gitmiyor, ondan dolayı kulak içi hem taşıma hem de iz yapmaması sebebiyle vazgeçilmezim. Beats Studio Buds Plus var bir de, o nasıl?
Alinir da ekosistemin icerisinde oldugun icin. Ses olarak bence ayni fiyattaki rakiplerine asla yakin degil.
- Makaleler
- 23
Anladim. Beats'in kulak ici TWS'leri cop. Onermem.XM5 modelini biliyorum ve çok da istiyorum kullanmak ama kulak üstü takınca üstten baskı yapıyor yabilirsin belki saç böyle basık gözüküyor o hiç hoşuma gitmiyor, ondan dolayı kulak içi hem taşıma hem de iz yapmaması sebebiyle vazgeçilmezim. Beats Studio Buds Plus var bir de, o nasıl?
Alinir da ekosistemin icerisinde oldugun icin. Ses olarak bence ayni fiyattaki rakiplerine asla yakin degil.
Sennheiser'ın bazı kulaklıkları var aynı bu fiyata ve made for Apple yazıyor mantıken AirPods'lar ile aynı uyumluluğu sağlaması gerekmiyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-