Abartmış 😆😂😂
Buyur kendim kullanıyorum
120 Hz de (6-7 saat ekran süresi)

Eki Görüntüle 180601

60 Hz de (8-9 saat ekran süresi)

Eki Görüntüle 180603

Bir insan kendisi kullanmış ve ona inanmıyorsunuz. Neyse.
Pil kullanımı birinde %116, diğerinde %131 🤣🤣🤣 arada şarj et ondan sonra 9 saat gidiyor de ne ala memleket 😂😂 sabah akşam öneri yapan birinin bu denli bilgisiz olmasına şaşırdım 😯

Al bak gerçek ekran süresi: %95-%20 arası 4 saat 31 dk.

Pil kullanımı birinde %116, diğerinde %131 🤣🤣🤣 arada şarj et ondan sonra 9 saat gidiyor de ne ala memleket 😂😂 sabah akşam öneri yapan birinin bu denli bilgisiz olmasına şaşırdım 😯

Al bak gerçek ekran süresi: %95-%20 arası 4 saat 31 dakika.

Pil tasarrufu modunda pil kullanımı daha fazla görünür hep 😂😂😂
Peki, o zaman sana %100 altı bir kullanım atayım.
Sabah akşam öneri yapan birinin ilk gördüğü şeye inanması beni çok şaşırttı 🤡🤡

59039be0-8744-11f0-bb99-c38a071d6d15.webp

Muhtemelen attığın ekran görüntüsünde çoğunlukla oyun oynadığı için öyle. Bende sürekli oyun oynasam 3 4 saat gider.

Kullanmadığın, deneyimlemediğin cihazlar hakkında çok bilmiş gibi yorumlar yapmaman dileğiyle...
Ben bu cihazı uzun süredir kullanıyorum ve ekran süresini benden daha iyi mi bileceksin 😂😂

Sana inanan senin gibi olsun ne inanması 🤡🤡

Muhtemelen attığın ekran görüntüsünde çoğunlukla oyun oynadığı için öyle. Bende sürekli oyun oynasam 3 4 saat gider.
Oyun yok. Dikkatli bak.

9 saatmiş. Yalanlara devam et 🤣🤣

Kullanmadığın, deneyimlemediğin cihazlar hakkında çok bilmiş gibi yorumlar yapmaman dileğiyle...
Kullanıcı verilerine bakarak yorum yapıyorum. S22 hem işlemciden dolayı, hem de eksik bataryasından ötürü bir cihaz. Senin gibi abartıp yalan yanlış bilgiler vermem. Karakterime aykırı.

Sana inanan senin gibi olsun ne inanması 🤡🤡

Oyun yok. Dikkatli bak.

9 saatmiş. Yalanlara devam et 🤣🤣

İşsiz gibi başka cihazın ekran görüntüsümü atacağım sana 😂😂😂
🤡🤡🤡

Kullanıcı verilerine bakarak yorum yapıyorum. S22 hem işlemciden dolayı, hem de eksik bataryasından ötürü bir cihaz. Senin gibi abartıp yalan yanlış bilgiler vermem. Karakterime aykırı.

Bende kendi kullanımım (oyun yok, sosyal medya internette gezinme vs) batarya kullanımı atıyorum.
Bende senin gibi eksik bilgi vermiyorum. Bu da benim karakterime aykırı. 😌😌

Eki Görüntüle 180620

Ben bu cihazı uzun süredir kullanıyorum ve ekran süresini benden daha iyi mi bileceksin 😂😂

Bu ekran süresini Wi-Fi ile mi aldınız? Mobil veri ve Wi-Fi pil tüketimi oldukça fazla fark ediyor.

Eki Görüntüle 180620

Yani S22 garip bir cihaz diyebiliriz. Benim kız arkadaşım sadece Youtube ve Instagram için S22 kullanıyor, 4-5 saat'i geçemiyor ekran süresi.

Bu ekran süresini Wi-Fi ile mi aldınız? Mobil veri ve Wi-Fi pil tüketimi oldukça fazla fark ediyor.

Onda mobil veri Wi-Fi ikisini de kullanmıştım.
Genel olarak mobil veri ile.
120 Hz de 5 6 saat.
60 Hz'de 7 8 saat.
Wi-Fi ile.
120 Hz de 6 7 saat.
60 Hz de 8 9 saat.
Alıyorum.
60 Hz de günü çok rahat çıkarıyor ama 120 Hz de 1 defa şarj etmek gerekebiliyor.

Yani S22 garip bir cihaz diyebiliriz. Benim kız arkadaşım sadece YouTube ve Instagram için S22 kullanıyor, 4-5 Saat'i geçemiyor ekran süresi.

Instagram çok yiyor. Bende Instagram kullanımı neredeyse yok o yüzden fazla etkiliyor kullanımı.
Ben kendim bu süreleri alıyorum.