Blackraven
Üstün
2. el kartlara yönelin örneğin 1080P için bence 2. el 3070ti çok iyi bir seçenek. Kartı sattığınız kişi ile iletişim halindeyseniz o sıkıntı yaşamış mı sorar mısınız merak ettim ?
Çok güzel tongaya düştüm2. el kartlara yönelin örneğin 1080P için bence 2. el 3070ti çok iyi bir seçenek. Kartı sattığınız kişi ile iletişim halindeyseniz o sıkıntı yaşamış mı sorar mısınız merak ettim ?
Çok güzel tongaya düştümadam geldi 12.000 çıktı dedi 13'e anlaştık adamı kovdum.
O klasik muhabbettir zaten, kapıya kadar gelmiş adamı reddedemezler diye yapıyor genelde. Tekrar söylüyorum bence karttan umudunuzu kesmeyin o kartın performansını verecek NVIDIA kartlar 22K'den başlıyor. Sıfır anca 4060 alırsınız o da üzücü bir performans düşüşü olur. Zaten sıkıntı kartta ise adam 2-3 gün sonra yazıp bozuk kart satmışsın diye kafanın etini yer eğer sıkıntı karttan değilse de bu sefer sıkıntısız kartı satmış olursun...
O klasik muhabbettir zaten, kapıya kadar gelmiş adamı reddedemezler diye yapıyor genelde. Tekrar söylüyorum bence karttan umudunuzu kesmeyin o kartın performansını verecek NVIDIA kartlar 22K'den başlıyor. Sıfır anca 4060 alırsınız o da üzücü bir performans düşüşü olur. Zaten sıkıntı kartta ise adam 2-3 gün sonra yazıp bozuk kart satmışsın diye kafanın etini yer eğer sıkıntı karttan değilse de bu sefer sıkıntısız kartı satmış olursun...
Şimdi farkettim de 7700XT benim bildiğm 230W civarı güç tüketimine sahip sizin testinizde değer neden o kadar yüksek bilemiyorum. Yani bir internet kafeye ya da bilgisayarcıya götürüp orada test ettirebilirsiniz bence bir çorba parasına yardımcı olurlar.Hocam kafayı yiyeceğim ama, nasıl ben bunu adamakıllı test edebilirim, başka malzemeler ile test edebileceğim bir ortam yok.
Kovdum direk agresif bir dille kovdum derken, kabul edemiyorum maalesef dedim, ısrar etti bir bardak suyumu iç abi gidebilirsin dedim gitti.
Hocam bütün paramı sisteme verdim, para falan da kalmadı ben deŞimdi farkettim de 7700XT benim bildiğm 230W civarı güç tüketimine sahip sizin testinizde değer neden o kadar yüksek bilemiyorum. Yani bir internet kafeye ya da bilgisayarcıya götürüp orada test ettirebilirsiniz bence bir çorba parasına yardımcı olurlar.
Vallaha ben internette ne kadar işlemci ve ekran kartından kaynaklı sıkıntınızın potansiyel sebepleri varsa tek tek denerdim. Kesinlikle 7700XT'yi satıp 4060'a geçmek gibi bir işe girişmezdim.Hocam bütün paramı sisteme verdim, para falan da kalmadı ben de![]()
ben direk psu testi yaptım bu arada, tam yüke girsin diye sistem.Şimdi farkettim de 7700XT benim bildiğm 230W civarı güç tüketimine sahip sizin testinizde değer neden o kadar yüksek bilemiyorum. Yani bir internet kafeye ya da bilgisayarcıya götürüp orada test ettirebilirsiniz bence bir çorba parasına yardımcı olurlar.
Hocam denemediğim şey kalmadı ki, aslında kaldı tek win 11'e geçmek kaldıVallaha ben internette ne kadar işlemci ve ekran kartından kaynaklı sıkıntınızın potansiyel sebepleri varsa tek tek denerdim. Kesinlikle 7700XT'yi satıp 4060'a geçmek gibi bir işe girişmezdim.
Ben direk PSU testi yaptım bu arada, tam yüke girsin diye sistem.
Hocam denemediğim şey kalmadı ki, aslında kaldı tek Windows 11'e geçmek kaldı![]()
Vallaha belki Windows'tan kaynaklıdır cidden. Denenecek dağlar kadar şey var denemekten vazgeçme aradaki performans farkına değerben direk psu testi yaptım bu arada, tam yüke girsin diye sistem.
Hocam denemediğim şey kalmadı ki, aslında kaldı tek win 11'e geçmek kaldı
Diğer forum da konu açtım, gelmiş bir herif diyor ki sistemin bozuk.PC toplamayı öğren sonra gel yaz diyor, şaka gibi insanlar var canımı da sıkıyorlar.