Satılık %13 indirimli $73,26 Steam bakiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    dolar steam
Fiyat
3.050 TL

shruux 59

Yetkin
73,26 dolar bakiyem mevcut. %13 indirimli şekilde satıyorum, yaklaşık 66,77 dolar yapıyor sanırım. Ücret hesabıma geldikten sonra isteklerin hepsini hediye yollarım. 3.050 liraya bırakacağım direkt.

73,26 dolar bakiyem mevcut. %13 indirimli şekilde satıyorum, yaklaşık 66,77 dolar yapıyor sanırım. Ücret hesabıma geldikten sonra isteklerin hepsini hediye yollarım. 3.050 liraya bırakacağım direkt.
Güvence, para geldikten sonra ortadan kaybolmayacağınıza dair bir güvenceniz var mı?

Güvence, para geldikten sonra ortadan kaybolmayacağınıza dair bir güvenceniz var mı?
Güvenilir biri olduğumu size nasıl kanıtlayabilirim örnek verirseniz o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.

Güvenilir biri olduğumu size nasıl kanıtlayabilirim örnek verirseniz o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.
Daha önce başkalarıyla yapmış olduğunuz kanıtlı işlemler var mı? Fiyat da gereksiz zaten hesabına 73 dolar yatıracak birisi sırf 6 dolar için böyle bir riske girmez.

Daha önce başkalarıyla yapmış olduğunuz kanıtlı işlemler var mı?
Yok ilk kez buradan ilan açıyorum.

Cihaz satışlarımda Sahibinden kullanıyorum. İlk kez Steam bakiyesi satacağımdan buradan satabileceğimi düşündüm.

Bir dakika indirimle para mı satıyorsun sen şimdi

Yok ilk kez buradan ilan açıyorum.

Cihaz satışlarımda Sahibinden kullanıyorum. İlk kez Steam bakiyesi satacağımdan buradan satabileceğimi düşündüm.
Herhangi bir güvenilirliğin yok ilk satışın olduğu için fiyat konusunda tekrar ve tekrar düşün derim.

Hocam %13 çok düşük. En az %25 falan yapmanız lazım. %13 için kimse size mesaj falan atmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…