Detaylar
Kim cevapladı?- Fiyat
- 3.050 TL
johan liebert 18
Başarılı
Güvence, para geldikten sonra ortadan kaybolmayacağınıza dair bir güvenceniz var mı?73,26 dolar bakiyem mevcut. %13 indirimli şekilde satıyorum, yaklaşık 66,77 dolar yapıyor sanırım. Ücret hesabıma geldikten sonra isteklerin hepsini hediye yollarım. 3.050 liraya bırakacağım direkt.
Güvenilir biri olduğumu size nasıl kanıtlayabilirim örnek verirseniz o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.Güvence, para geldikten sonra ortadan kaybolmayacağınıza dair bir güvenceniz var mı?
Daha önce başkalarıyla yapmış olduğunuz kanıtlı işlemler var mı? Fiyat da gereksiz zaten hesabına 73 dolar yatıracak birisi sırf 6 dolar için böyle bir riske girmez.Güvenilir biri olduğumu size nasıl kanıtlayabilirim örnek verirseniz o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.
Yok ilk kez buradan ilan açıyorum.Daha önce başkalarıyla yapmış olduğunuz kanıtlı işlemler var mı?
Cihaz satışlarımda Sahibinden kullanıyorum. İlk kez Steam bakiyesi satacağımdan buradan satabileceğimi düşündüm.
MeReKGs67 12
Uzman
Bir dakika indirimle para mı satıyorsun sen şimdi73,26 dolar bakiyem mevcut. %13 indirimli şekilde satıyorum, yaklaşık 66,77 dolar yapıyor sanırım. Ücret hesabıma geldikten sonra isteklerin hepsini hediye yollarım. 3.050 liraya bırakacağım direkt.
Amac nakte cevirmek hocam.
Yapan bir çok kişi var hocam nakite çevirmek için. Skin alıp satmaya çalışsam elime daha az geçecek.
Herhangi bir güvenilirliğin yok ilk satışın olduğu için fiyat konusunda tekrar ve tekrar düşün derim.Yok ilk kez buradan ilan açıyorum.
Cihaz satışlarımda Sahibinden kullanıyorum. İlk kez Steam bakiyesi satacağımdan buradan satabileceğimi düşündüm.
MAH0A 95
Bilgin
Hocam %13 çok düşük. En az %25 falan yapmanız lazım. %13 için kimse size mesaj falan atmaz.73,26 dolar bakiyem mevcut. %13 indirimli şekilde satıyorum, yaklaşık 66,77 dolar yapıyor sanırım. Ücret hesabıma geldikten sonra isteklerin hepsini hediye yollarım. 3.050 liraya bırakacağım direkt.