Fiyat
30,56 dolar
Makaleler
1
%30 indirimli satıyorum. Havale sonrası oyun gönderimini Steam hesabına hediye şeklinde yaparım. Tüm işlemler Techolay moderasyonu gözetimi altındaki bir DM kanalında gerçekleştirilecektir. 20 dolar altındaki satın alım isteklerini kabul etmiyorum. Ne bileyim 2-3 dolara tek oyun istiyorsanız başka bir arkadaşla anlaşabilirsiniz. Bakiyeyi bölünce satması daha uzun sürer gibi geldi. Kararım o sebeple bu yönde. Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
%25 indirim güzel ve makul bir oran. Moderatör gözetimiyle olması iyi olmuş güven çok önemli bu devirde artık.
Zamanında yeşil forumda defalarca bu şekilde alışveriş yapmıştım, 20'den fazla referansım olan kişi vardı, oyunu aldığım an ücretini gönderirdim hiç problem olmamıştı. En son biri böyle gönderdiği oyunu ertesi gün geri çekip steam ve discord'dan engellemişti, 100 ₺ civarı gereksiz bir rakam için hırsız konumuna soktu kendisini. O günden sonra almayı bırakmıştım ama bu şekilde moderatör garantisiyle vs. alışveriş yapılabilecekse tekrar değerlendirebilirim. Konuyu takibe aldım. Hayırlı satışlarınız olsun.

Oranı %30 yaptım. Sosyal ahalisinin cebi doludur diyordum. İlan kaç gündür yatıyor maalesef. 1000 liralık oyun için 700 lira alacağım kısacası.

Oranı %30 yaptım. Sosyal ahalisinin cebi doludur diyordum. İlan kaç gündür yatıyor maalesef. 1000 liralık oyun için 700 lira alacağım kısacası.

20 dolar sınır koymanız insanları almamaya iteliyor olabilir belki, genelde daha düşük fiyattan alıyor insanlar ama sizde haklısınız.

20 dolar bir şey değilki hocam. Bir yere oturup kalksan bile hop uçuyor 20 doların TL karşılığı değeri. Şimdi bakiyeyi "3 dolara sen şunu al, 5 dolara sen bunu al" şeklinde bölsem bana rahat 6-7 kişiden para gelecek. Benim için istenmeyen bir durum açıkçası. Alan adam da istemez sanıyorum. Tek Steam hesabından sürekli bir hediye trafiği vs olacak ayrıca. Valve tarafı ayrıca sıkıntı yaratabilir şeklinde düşündüm. Biraz bu oranla dursun konu bakalım çıkacak mı alıcı. En kötü CS2 itemi alıp ByNoGame satış botuna satarım. Üç aşağı beş yukarı yakın fiyatı verecek zaten.

Son düzenleme:
20 dolar bir şey değilki hocam. Şimdi bakiyeyi "3 dolara sen şunu al, 5 dolara sen bunu al" şeklinde bölsem bana rahat 6-7 kişiden para gelecek. Benim için istenmeyen bir durum açıkçası. Alan adam da istemez sanıyorum. Tek Steam hesabından sürekli bir hediye trafiği vs olacak ayrıca. Valve tarafı ayrıca sıkıntı yaratabilir şeklinde düşündüm. Biraz bu oranla dursun konu bakalım çıkacak mı alıcı. En kötü CS2 itemi alıp ByNoGame satış botuna satarım. Üç aşağı beş yukarı yakın fiyatı verecek zaten.

Sosyal ahalisinin cebi dolu değil :")

Steam Next fest var mış haziranda en yakın doğru baktıysam. Acelesi yok ya, bekler. Zaten CS2'den drop kasıyorum, 3-5 dolar daha arttırırım bakiyeyi hazirana kadar.

Konuya güncelleme olması adına yazıyorum. Az önce ürün satışını gerçekleştirdim bir arkadaşla moderasyon gözetiminde. Sayın @Caner Uncu alışverişimizi doğrulayabilir. Alıcı hocamı konuda mesajı olmadığından etiketlemek istemedim. Kalan bakiye olarak 4.71 USD kaldı. Ufak miktar olduğundan satmayı düşünmüyorum. Yine bir 20-25 USD civarı birikirse ayrı bir konu şeklinde devam ederim diyorum. Konuyu bu şekilde finalliyorum satış gerçekleştiği için.