Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Şu Voice Germany olayını geçersek geriye kalan 15 parça ne kadar eder? Şu Autobahn Polizei olayını merak ettim doğrusu. :D

1710797801672.webp

Steep - $10
Fifa 19 - $10
Dying Light - $10
Autobahn Polizei - $10
GTA V - $20
(sonraki oyun parlıyor, okuyamıyorum ama ona da $10)
CoD - $10
Fifa 17 - $10
Watch Doge 2 - $20
Mafia 3 - $20
Until Dawn - $20
Voice Germany - $10
Fifa 15 - $10
The Order 1886 - $20

Globaldeki ortalama değerler aşağı yukarı böyle. PS TR Store üzerinde bazı oyunlar dijital olarak daha uyguna bulunabiliyor ama fiziksel kopyanın avantajı da elden ele kullanıcı değiştirebilmesi. Sizden alacak kişi de başkasına satabilir. Bizim piyasada sürünerek satabilirsiniz belki bu rakamlara. Exclusive'ler için şansınız daha yüksek diye düşünüyorum. Fifa oyunları için şansınız biraz zor, ölü fiyata gidebilir. Dediğim gibi globaldeki değerlerini yazmaya çalıştım. Sarı siteye bakarsanız bazı oyunlar belirttiğim fiyatlara yakın.

NFS Payback.

Mikrofonları ne yapsak ki? :D
2 mikrofon onlara da $20. Ölücü bulmadan ederi bu. Gerçekten 2. elde etmesi gereken rakamlar. NFS belki $20'ye gider.

Not: Tek tek satıyorsanız aşağı yukarı bu fiyatlardan gitmeli. Toptan ya da birkaç tane bir arada alacak bir alıcı bulursanız pazarlık kısmı da size kalmış tabi. TL yazmamamın sebebi 2 hafta sonra konuya döndüğünüz zaman belirttiğim fiyatın sabit kalacak olması. : )

Son düzenleme:
Oyunların tanesini 400₺'den alın.
Yok aldığım adamın konsolu 7.50, yanında da bunları verecek. Oyunları 2024 pazarlıklı fiyatlarıyla minimum total 4000 olarak belirledim. Makine bana 150€'ya geldi Piano Black tek kol. Resmen bedavaya alacağım makineyi.

Avrupada köy kesimlerinde çok yaşayan olduğu için şehirdekiler kadar iyi satış yapamıyorlar. O yüzden satarken çok zarar ediyor bunlar. Diğer yandan da köydeki insanlar, şehirdekilerden çok daha zengin. Genelde şehirde yabancılar köylerde yerliler yaşıyor.

Son düzenleme: