Düz banka demedim orada. Düz banka kartını herkes veriyor dedim. Düz banka kartından kasıt da debit kart yani, credit değil. Debit ile credit arasındaki farkı bilmiyorsunuz sanırım. Finans bankasının müdürünü daha iyi dinleseydiniz. Debit kartı elini kolunu sallayan, nefes alan herkes alabilir. Kredi kartını da dediğiniz gibi alamayanlar olabilir ama yine de çoğu insan ona da sahip olabilir. Kredi puanı düşük olsa da alır yani. Bilmeden yorum yapmanıza gerek yok. İyi sosyaller.

Tiacret yapayım adama kredi kartını öğretiyor :D ben zaten kredi kartından bahsediyorum. 0 banka hesabın olsun ve gelde Türkiye finansdan kredi kartı al bakalım.

Tiacret yapayım adama kredi kartını öğretiyor :D ben zaten kredi kartından bahsediyorum. 0 banka hesabın olsun ve gelde Türkiye finansdan kredi kartı al bakalım.
Iyi de ne alaka? Ben sana debit dedim. Kredi karti konusunda da degiskenlik gostermekle beraber sokak saticisi ya da hamal degilsen yuksek ihtimalle kredi puanin dusuk olsa da kart alirsin. Laf yetistirmenize gerek yok bence, zira konuyla da alakali degil.