SameSodium

Uzman
Yer
İstanbul/Türkiye
Kardeşim 13 yaşında olmasına rağmen Instagram hesabı kapatıldı ve bu yüzden WhatsApp uygulamasını da kullanamıyor. İtirazda bulundum ve T.C. kimlik kartının fotoğrafını göndererek doğrulama yaptık. On dakika sonra "Hesabınız kapatıldı" diye bir e-posta geldi. WhatsApp sitesinden destek talebi oluşturdum, ancak yapay zekâ tarafından yazılmış, işe yaramayan bir e-postayla Instagram üzerinden itiraz etmem söylendi. Kardeşimin hesabından Instagram Yardım Merkezi'ne giremiyorum; kendi hesabımdan denediğimde ise Meta AI "bulamadım" gibi anlamsız yanıtlar veriyor. Üç gündür bununla uğraşıyorum, ancak hiçbir yerden itirazda bulunamıyor ve destek alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1791029660416.webp

1791029672722.webp

Son düzenleme:
Demek ki yasaklama başlamış. Kademe kademe yasaklıyorlar. 13 ve üstü gösteriyorsa ondan dolayıdır. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun.

Demek ki yasaklama başlamış. Kademe kademe yasaklıyorlar. 13 ve üstü gösteriyorsa ondan dolayıdır. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
Hocam, yürürlüğe Kasım ayında giriyor da kanun. Zaten kardeşim 13 yaşında, şu an Instagram'ı kullanabiliyor. İşte bir sıkıntı var da, anlamadım. Asıl sıkıntı WhatsApp; zaten kimseyle konuşamıyor gibi bir şey. Bizle iMessage'dan filan yazışıyor, o kadar. Artık WhatsApp için yeni hat çıkaracağız, olmadı Meta Verified alıp oradaki canlı destekle deneyeceğim.