Bütçe
135.000 TL
@jackarmis pardon, siz Gaming Gecesini kast ediyorsunuz. Evet, o parçalarda indirim olur ama PC toplama sihirbazına yansır mı bilmiyorum. Şu an sihirbazda görünenler (b)indirim.

9800X3D+ Gigabyte B850M-Force + Kioxia 2TB SSD + ASUS Prime 360 mm sıvı soğutma + Lian Li kasa ve güç kaynağı + Gainward 5070 Ti. 143.000 TL

Ben bu sistemi alacaktım 1 hafta önce 10 Bin TL daha ucuzdu. Hem de ekran kartı PNY olan idi daha iyiydi. Kasanın fanları yok diye almamıştım, fansız modelmiş. Pişman oldum

@jackarmis pardon siz gaming gecesini kast ediyorsunuz. Evet, O parçalarda indirim olur ama PC toplama sihirbazına yansır mı bilmiyorum. Şu an sihirbazda görünenler (b)indirim.
Anladım başkan neyse ne, yardımcı oluyor musun ya artık dilenir hale geldim yardım için asdjhadja

2.000 TL de fan parası eklemen lazım.
Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?

Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?
Ya yok be abi, İncehesap da senden esnaf gibi para kopartmaya çalışıyor :D

Sen iyisi mi İncehesap'tan 9800X3D al bugün sadece. Gerisini ayrı yerlerden alırsın @jackarmis

Ya yok be abi, İncehesap da senden esnaf gibi para kopartmaya çalışıyor :D

Sen iyisi mi İncehesap'tan 9800X3D al bugün sadece. Gerisini ayrı yerlerden alırsın @jackarmis
Arkadaşın attığı Thanatos V2'yi keşke o gün alsayım. PNY 5070Ti vardı ve 125 Bin TL idi. Şu anki 5070ti ler PNY kadar iyi değil hem de daha pahalı üstüne sisteme +10 bin TL zam.

Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL'lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?

Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı bu üçlü fanı ve extra olarak egzoz fanı olarak bu modeli ayrı alırsın.
İndirim başlasın o zaman karar verirsin. Ruling Silver sistemi takipte kal. BitFenix'ya da Vento kasa her türlü alınır.