Detaylar
Kim cevapladı?Klasik BDH Billişim.
Dell, monitör firmaları arasındaki en iyi desteği sağlayan firma. @DarthGorsoy'a bayağı yardımcı olmuşlardı.
Üst modelini yolladılar, hem de 2 kere. Rakibi yok kesinlikle.
Bugün Dell'e monitörümdeki ölü piksellerle ilgili bir destek talebinde bulundum ve değişim yapacağız dediler. Önce biz sana monitörü göndereceğiz, o sırada sen monitörünü kullan, yeni monitör geldiğinde de bize kullandığını göndereceksin dediler. Destek talebinle ilgili süreci takip de edebilirsin dediler ama bana gönderilecek ürünün içeriğine baktığımda Alienware 27 AW2724HF sipariş edildiğini görüyorum. Ellerinde mi yok acaba, anlayamadım bu nedir? Arkadaşlar, biraz bakındım da böyle bir ton konu gördüm yeşil site de dahil. Dell yaptığı değişimlerde hep üst model bir şeyler göndermiş...
- DarthGorsoy
- alienware değişim dell sipariş
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Halo 44
Uzman
Dell, monitör firmaları arasındaki en iyi desteği sağlayan firma. @DarthGorsoy'a bayağı yardımcı olmuşlardı.
Yeğenim kesin alacağım ama bayağı araştırıyorum.
Al dayı, Türkiye servisi kötü ama onlarla işin yok senin. Direkt firmaya mail atıyorsun kapına kadar yeni monitör göndertiyorlar.
Halo 44
Uzman
Tam böyle bir firma arıyordum yeğenim.Al dayı, Türkiye servisi kötü ama onlarla işin yok senin. Direkt firmaya mail atıyorsun kapına kadar yeni monitör göndertiyorlar.
Uslan Halo Dayı, Dell üzmez. Hayırlı olsun şimdiden.
Halo 44
Uzman
Uslan Halo dayı, Dell üzmez. Hayırlı olsun şimdiden.
Sağ ol, yeğenim.
TRSancakTR 10
Başarılı
Dell'in servisi güzel. Lenovo'nun servisi en kötü servislerden birisi.