130.000 TL bütçede hazır sistem önerisi

Bütçe
120.000-130.000 TL
Biraz tuzlu ama değecek gibi

Biraz tuzlu ama değecek gibi

850 watt PSU ile 5080 de taksan bu sisteme çalıştırabilirsin ama üstü yemez.

5070 ekran kartını sırf GTA6'da üzülmeyesin diye seçtim, 5060 8 GB'ler var onlar e-spor içindir yani yetiyor FPS vermede ama diğer şartlarda vasat. 5070 gene candır MFG DLSS vs dayar geçersin GTA6'da

İfadeler: X99
9070 XT nasıl olur ?

9070 XT nasıl olur ?
Steam'de bir oyun görürsün mesela incelemeler'de karışık yazar.

Nvidia kartlarda ise : Olumlu/Çoğunlukla olumlu olarak yazar, konuyu böyle hayal et.

9070XT öyle bir kart ( Facebook İlişki Durumu : Karışık ), sorun yaşama ihtimalin yazı-tura atmak gibi. Normalde performansı süperdir, 5070ti'ı ham görüntüde sollar ama hala çok eksiklikleri var, Path Tracing'de göçer mesela ancak 5070 civarı performans verir, RTX'de ise çok güçlüdür. Ben tak kullan yapacağım diyenler için uygun değil. PC ile uğraşan, eşelemeye merakı olan, sorun çıktığı zaman/engel görünce pes etmeyen tayfaya daha uygundur. Ucuza +performans aslında ucuz değil, şansın yaver gitmez ise ve yeterli PC altyapın yoksa forum forum gezer durursun, saç baş yoldurur.

Sürücü konusunda Nvidia'nın da saçmaladığı zamanlar var ama arada derede sürekli düzgün güncele yakın bir sürücü hep olduğu için kullanıcıları çok dert etmiyor. AMD'de ise bir sorun olduğu vakit o sorunun çözülmesi maalesef çok uzun zaman alıyor, aksiyona hemen geçilmiyor, çoğunlukla kullanıcılarını yarı yolda bırakıyorlar, herkes reddit'te-buralarda dolanarak kendi göbek bağını kesmeye uğraşıyor.

Bu yüzden en ucuz 5070 kartını önerdim ki 3x fan ile götürür gayet, bir de RTX5000'de en ucuzunu almak kanundur. Süper Undervolt oluyorlar.

AMD ve Nvidia Ceo'su aynı aileden, aynı aile yönetiyor bu iki markayı o yüzden biri diğerinden bir alanda üstün ve bilinçli olarak rekabeti bir tarafı üstün tutacak şekilde ayarlıyorlar. AMD işte işlemcilerde 1 numara, Nvidia GPU'larda.

Önümüzdeki dönem Intel işlemci aleminde rekabete kaynak yapacak bakalım göreceğiz.

Son düzenleme:
İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…