Bütçe
80.000 TL
Tabii ki her şey bütçeye göre.

İndirime giriyor saat 10'da ama ekran kartı Windforce serisi eğer olur diyorsan bu sisteme saat 10'da bakabilirsin @Fleifnir @X99

Termal akıntı riskine girmeyin, indirim başlayınca yardımcı olursun, başka ekran kartı alternatifi gelir, nasıl olsa çözdün bu işi.

Windforce önermiyorlardı pek. Bir de tam indirimden önce fiyatı 2K yükseltip ekran kartı özelleştirmesini bilerek kapamışlar. Yani şunu yapacaksanız indirim adı altında yayınlamanın hiç anlamı yok.

9070 XT düşmedi henüz, mecbur Notorious'a bakıyorum şu anlık. Sistemler açıldıkça tekrar bakacağım ama anladığım kadarıyla ekran kartı özelleştirmelerini kapatıyorlar bilerek. Mecbur 5070 almak zorunda kalabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Termal macun akıntısı sebebi ile önerilmiyor, ufak tefek birkaç durum daha var ama aklımda değil, haklısın, özelleştirmeyi 5-6 tane sistem üzerinden deneriz, mesela 7500F işlemcili sistemin verdiği ekran kartına bakarız, burada işlemci RAM ve ekran kartını özelleştirebiliyorsak işimize gelir, soğutucuya geçeriz, soğutucuyu özelleştiremiyorsak, aynı setup sistemin soğutucuyu özelleştiren modelini buluruz, mantık dahilinde sana uygun olanı seçersin.

Şu ana kadar gelenlerin arasında en mantıklı olan bu gibi: https://www.incehesap.com/u/PNiY2vyYpQ/

Sadece kasadan emin olamadım hangisini seçsem diye. Uyguna önerdiğiniz kasa var mı? Ona göre işlemci yükseltiriz belki, tabii indirim oranına göre de değişebilir seçiceğim parçalar. Şu anki hali fena değil gibi

Son yarım saatte güzel bir kasa daha düşebilir, bekliyorum hala.

Şu ana kadar gelenlerin arasında en mantıklı olan bu gibi: https://www.incehesap.com/rainclaw-...3424529,3110214,88469,1945859,3077643,3424625

Sadece kasadan emin olamadım hangisini seçsem diye. Uyguna önerdiğiniz kasa var mı? Ona göre işlemci yükseltiriz belki, tabii indirim oranına göre de değişebilir seçiceğim parçalar. Şu anki hali fena değil gibi.

Bu kasa gayet iyi alabilirsin.

Şu ana kadar gelenlerin arasında en mantıklı olan bu gibi: https://www.incehesap.com/rainclaw-...3424529,3110214,88469,1945859,3077643,3424625

Sadece kasadan emin olamadım hangisini seçsem diye. Uyguna önerdiğiniz kasa var mı? Ona göre işlemci yükseltiriz belki, tabii indirim oranına göre de değişebilir seçiceğim parçalar. Şu anki hali fena değil gibi.

Bu haftaki indirim gecesi çok kötü adamakıllı kasa koymamışlar bile.

Bu kasa gayet iyi alabilirsin.

Bu haftaki indirim gecesi çok kötü adamakıllı kasa koymamışlar bile.

Lian Li olsa direkt onu seçecektim de yok maalesef. BitFenix UT500'e göre Vento FSP VG4300F daha mı iyidir? Bir de ekran kartı marka modeli sorunsuz değil mi? Kalan parçalarda falso yok gibi. Bu haliyle sipariş vereceğim, saat 10'da sizce de bir sorun yoksa.

Lian Li olsa direk onu seçicektim de yok maalesef. BitFenix UT500'e göre Vento FSP VG4300F daha mı iyidir? Bir de ekran kartı marka modeli sorunsuz değil mi? Kalan parçalarda falso yok gibi. Bu haliyle sipariş vereceğim saat 10 da sizce de bir sorun yoksa.

Parçaların hepsi iyi kart hakkında bilgim çok yok ama kötü bir marka degil ayrıca 65 derecelerde gezen bir kart soğutması da gayet yeterli.

Lian Li olsa direk onu seçicektim de yok maalesef. BitFenix UT500'e göre Vento FSP VG4300F daha mı iyidir? Bir de ekran kartı marka modeli sorunsuz değil mi? Kalan parçalarda falso yok gibi. Bu haliyle sipariş vereceğim saat 10 da sizce de bir sorun yoksa.

Ekran kartında sorun yok. Başarılı bir seri. Bağlantısını güç kaynağından gelen 2 tane 6+2 pin PCI-e soket ile yapacaksın. Güç kaynağında o soketler mevcut zaten. 850W olması burada önem taşıyor.

Fotoğraftaki haliyle biraz önce sipariş verdim. Fiyatına göre parçaları da içime sindi. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Normalde aklımda 5070 ve 7500X3D bir sistem vardı fakat biraz araştırmayla bu şekilde daha mantıklı olur gibime geldi. İleride RAM takviyesi ve işlemci değişimi yapacağım fakat bu haliyle de beni bir süre götürür gibi.

Screenshot_20260724-221422.webp