Bütçe
80.000 TL
Ekran kartı markası güzel, endişe edecek bir durum yok. Farka değeceğini düşünüyorum şahsen.

Anakart olarak MSI olan işimi görmez mi? Benim için önemli olan 2 tane M.2 slotunun olması. İlerleyen süreçte sisteme SSD ve RAM eklemesi yapacağım. Anakarttan o 2'yi kısıp işlemciye verebilirim, onun için soruyorum. Ne kadar indirime gireceğine göre de değişebilir tabii.

Secozy | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM paket.

Özelleştirme yaptıysan gözükmüyor hocam.

Bu arada daha uyguna önerdiğiniz kasa var mı? Tam emin olamadığım için direkt Gold sertifikalı olanı seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak MSI olan işimi görmez mi? Benim için önemli olan 2 tane M.2 slotunun olması. İlerleyen süreçte sisteme SSD ve RAM eklemesi yapacağım. Anakarttan o 2K'yı kısıp işlemciye verebilirim onun için soruyorum. Ne kadar indirime gireceğine göre de değişebilir tabii.

Özelleştirme yaptıysan gözükmüyor hocam.

Bu arada daha uyguna önerdiğiniz kasa var mı? Tam emin olamadığım için direk Gold sertifikalı olanı seçtim.

MSI Pro ve Tomahawk serisinin BIOS'u stabil değil. EXPO ayarını açınca Windows'u açamayan var, çok uğraştırır. MSI üst seviye Carbon harici alınmaz. Özelleştirme geç yüklenir. Güç kaynağında sorun yok. Cuma gecesi indirimi bekle istersen, indirim ile bütçeyi denkleştirirsin.

Cuma gününü bekliyorum o zaman. İşlemci olarak 7500X3D'yi hiç önermiyosunuz herhalde. Bütçe çıkmazsa 9600X iş yapar mı 7500X3D'ye göre? Bir süre işimi görse yeter zaten zamanla upgrade alacak sistem.

Cuma gününü bekliyorum o zaman. İşlemci olarak 7500X3D'yi hiç önermiyosunuz herhalde. Bütçe çıkmazsa 9600X iş yapar mı 7500X3D'ye göre? Bir süre işimi görse yeter zaten zamanla upgrade alacak sistem.

9600X fazlasıyla iş yapar, cuma günü Lian Li soğutmalı sistem denk gelir, 7500X3D ara model, silikon kalitesi çok iyi değil, burada 7800X3D yerine bile 9700X öneriyoruz. @SHERLOCKED gerekli bilgilendirmeyi yapmış zaten.

@X99 arkadaşın önerdiği sistem kendisi bana önermişti. Ben bu sistemi aldım. Bugün bu sistemin fiyatı gaming gecesinde biraz daha düşebilir. Direk almanı öneririm; o zaman parçalar oldukça kaliteli.

Stoklar değişiyor sürekli, şu özelleştirme tam 80 bin falandı, 82'yi görüyor şu an. Senin sistem güzel oldu, gece indirime girerse güzel olur.
Secozy | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM paket - incehesap.com

Geçen hafta Spectrum 62K civarına düştü, bu hafta da Secozy düşecek büyük ihtimalle. 9070 XT ve 9700 X özelleştirmesiyle almaya çalışacağım.

@X99 arkadaşın önerdiği sistem kendisi bana önermişti. Ben bu sistemi aldım. Bugün bu sistemin fiyatı gaming gecesinde biraz daha düşebilir. Direk almanı öneririm; o zaman parçalar oldukça kaliteli.
Bu da güzelmiş ama olay indirimde bitiyor. Hangisi özelleştirmelerle daha uyguna geliyorsa direkt onu alacağım.

Geçen hafta Spectrum 62K civarına düştü bu hafta da secozy düşecek büyük ihtimalle. 9070XT ve 9700X özelleştirmesiyle almaya çalışacağım.

Bu da güzelmiş ama olay indirimde bitiyor. Hangisi özelleştirmelerle daha uyguna geliyorsa direk onu alacağım.

Tabii ki her şey bütçeye göre.

İndirime giriyor saat 10'da ama ekran kartı Windforce serisi eğer olur diyorsan bu sisteme saat 10'da bakabilirsin @Fleifnir @X99