Göstersene Ventus önerdiğim mesajı.Gidip Galax yerine Ventus falan önerirler. Tek bildikleri marka isimleri. Başka bir şey bildikleri yok.
Göstersene Ventus önerdiğim mesajı.Gidip Galax yerine Ventus falan önerirler. Tek bildikleri marka isimleri. Başka bir şey bildikleri yok.
Genel konuştuğumu anlamaman ilginç.
Galax niye önermiyorsun? 4000 serisindeki en F/P kartları kim üretti?
Ben de Galax RTX 4070 Ti super kullanıyorum ve Chrome'da bazen kasma oluyor, hemen ardından PC kilitleniyor. Restart atmazsanız da düzelmiyor. Sık olan bir şey değil, ayda bir veya iki kez yaşanıyor.
Yukarıdaki mesajlarıma bilerek beğenme atan, beni "kullanmadan yorum yapan biri" zannetti. Recep abi, Chrome'daki donma ve kitlenmenin ekran kartından kaynaklanabileceğini söyledi ki bence de öyle. Arkadaşımdan aldığım MSI kartta bu sorun olmamıştı. ASUS'u deneme şansım olmadı. Tabii bende Galax sorun çıkardı diye başkasında da çıkacak diye bir kural yok ama benim tecrübem bu şekildeydi. Ben de buna dayanarak "Galax alma" yazdım. Zaten konu sahibi Galax alsa ve sorun yaşasa, o arkadaş bu konuya uğramaz bile. Tıpkı AMD ekran kartı savunucuları gibi.
Belki NVIDIA sürücüsü yüzündendir. Hemen Galax'a laf atman ilginç. Çipi o üretmiyor sonuçta.
Hemen laf atmıyorum. Kartı yaklaşık 9 ay kullandım. Farklı sürücülerde de durum aynıydı ben de.
Konu sahibi sistem atmamış ki. Hangisi alınmaz?
Anlamaz. Dediğin gibi kartın fiziksel sorunları GALAX'a, yazılımsal sorunları NVIDIA'ya yazar. Ama anlama yetisi ne kadar gelişmiştir şüpheliyim.Soğutma ve stabillik problemleri yaşamıyorsan üreticisinden daha çok NVIDIA'nın hatası gibi duruyor.
Marka farketmeksizin senin gibi problemleri yaşayan birçok kullanıcı var.