1300-1400 TL bütçe ile Gamepad önerisi

mr.esat 42

Üstün
Merhaba dostlar, normalde sınavdan önce bu tarz şeylerle uğraşmam fakat seçimden önce halledeyim dedim. Hazır burs kesilmeden alayım, hayvan gibi zam yiyecek muhtemelen seçimden sonra. Üniversitede kullanacağım, kablosuz olması şart. Laptop ile kullanmayı düşünüyorum. Uzun ömürlü olsun, bozulmasın yeterli. Çok fazla bir beklentim yok.

Son düzenleme:
Trust kaliteli ürünler üretiyor, kalitesinden şüphem yok fakat kol Megatron'a benziyor biraz. Biraz daha sade tasarımlı bir alet yok mu?
Trust GXT 590 iyi bir fikir.
Ayrıca 2. El DualShock 4 bakılabilir diye düşünüyorum ama çakma çıkma ihtimali çok yüksek. Ben olsam o bütçede F710'dan uzak dururdum çünkü eski ve hiç ergonomik değil. Ayrıca Xbox 360 gamepad'lerine bakabilirsiniz orijinal bulunursa o kadar ergonomik ve rahat ki. Sadece Windows'da kullanmak biraz sorunluydu diye hatırlıyorum.

Buna da bakılabilir.

Pusat Clutch olabilir hocam, bir de şunu buldum:
Tavsiyen için teşekkür ederim, göz önünde bulunduracağım. Bütçemi attığım ürüne esnetebilirsem harika olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…