Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.750 TL
Ethem Efe
Üstün
8BitDo önermiyorum.
Nova 2 Lite veya bütçe çıkarsa Super Nova alınabilir.
Neden?
Nova 2 Lite daha yeni 2200 TL seviyesindeydi. 2700 TL civarı vermek mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca bende Nova 2 Lite var iade edeceğim. İçinde parça sallanıyor ve titreşim motoru çok ses yapıyor. İade edip üstte attığımı alacağım. Ki 2 hafta önce 2200 liraya almıştım.Nova 2 Lite veya bütçe çıkarsa Super Nova alınabilir.
Ethem Efe
Üstün
Neden?
Nova 2 Lite daha yeni 2200 TL seviyesindeydi. 2700 TL civarı vermek mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca bende Nova 2 Lite var iade edeceğim. İçinde parça sallanıyor ve titreşim motoru çok ses yapıyor. İade edip üstte attığımı alacağım. Ki 2 hafta önce 2200 liraya almıştım.
Şansa bağlı tamamen, 8BitDo alsa aynısı yaşanabilir.
Bazı üretim serilerinde problemli gelebiliyor kol, müşteri hizmeti o kadar iyi değil. GameSir genel olarak daha iyi firma olarak Controller konusunda.
Sadece Hepsiburada'daki bir Nova 2 Lite modeline baktım. Diğer sitelerin yorumlarına da bakılırsa daha çok çıkar büyük ihtimalle.Şansa bağlı tamamen, 8BitDo alsa aynısı yaşanabilir.
Bazı üretim serilerinde problemli gelebiliyor kol, müşteri hizmeti o kadar iyi değil. GameSir genel olarak daha iyi firma olarak Controller konusunda.