Bütçe
2.500 TL
Genellikle yarış oyunları oynuyorum, hikayeli oyunlar, bazen nadir de olsa shooter. Şu an aktif olarak 8 yıldır F310 kullanıyorum. Artık F1'de tetikler tam algılama yapamıyor. Ek tuşa ihtiyacım yok ama olursa kullanırım, yalan yok. Aklımda 4 tane model var, en yakın hissettiğim ThundeRobot G50S; fiyatı uygun, ek tuşları var ama kalite nasıldır bilemiyorum. Sonra arkasından 8BitDo ile GuliKit geliyor. Sizce hangisini neden almalıyım?

8BitDo Ultimate 2C - GuliKit KK3 Pro - ThundeRobot G50S - Fantech EOS Pro 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle yarış oyunları oynuyorum, hikayeli oyunlar, bazen nadir de olsa shooter. Şu an aktif olarak 8 yıldır F310 kullanıyorum. Artık F1'de tetikler tam algılama yapamıyor. Ek tuşa ihtiyacım yok ama olursa kullanırım, yalan yok. Aklımda 4 tane model var, en yakın hissettiğim thunderobot G50s; fiyatı uygun, ek tuşları var ama kalite nasıldır bilemiyorum. Sonra arkasından 8BitDo ile gulikit geliyor. Sizce hangisini neden almalıyım?

8BitDo Ultimate 2C - GuliKit KK3 Pro - ThundeRobot G50S - Fantech EOS Pro 2

8BitDo'nun triggerlarında ölü bölge var. Ve yapılan testlerde Gulikit'in analoglarında biraz gecikme olduğu görülmüş. Diğer kollar hakkında pek bir bilgim yok.
Ama bu bütçeye bence GameSir Nova 2 Lite alınabileceklerden en iyisi forumdan öğrendiğim ve kendim araştırdığım kadarıyla. Tetikleri gayet iyi ve tetik mesafesi uzun. Malzeme kalitesi de güzel. Yazılımı da var. Ayrıca herhangi bir sorun yaşarsanız da kendi Discord sunucularından direkt yardım alabiliyorsunuz. Ben de kullanıyorum baya memnunum.

Ama bu bütçeye bence GameSir Nova 2 Lite alınabileceklerden en iyisi forumdan öğrendiğim ve kendim araştırdığım kadarıyla. Tetikleri gayet iyi ve tetik mesafesi uzun. Malzeme kalitesi de güzel. Yazılımı da var. Ayrıca herhangi bir sorun yaşarsanız da kendi Discord sunucularından direkt yardım alabiliyorsunuz. Ben de kullanıyorum baya memnunum.
Ben de kullanıyorum ve iade talebi açtım. Titreşim motoru çok ses çıkarıyor. Ayrıca ürünü sallayınca içinde bir parça oynuyor kenarlara çarpıyor.

Ben de kullanıyorum ve iade talebi açtım. Titreşim motoru çok ses çıkarıyor. Ayrıca ürünü sallayınca içinde bir parça oynuyor kenarlara çarpıyor.

Benim de sallayınca ses geliyordu ve sunuculara sordum. D-pad tuşlarından olduğunu ve gayet normal olduğunu söylediler tabii sizinle sorunumuz aynı ise. Çünkü benimkisi gerçekten D-pad'e basınca yani sabit tutunca çözülüyordu. Titreşim motoru hakkında yorum yapamayacağım, titreşim çok kullandığım bir özellik değil kolda. Tabii sizin için fırsatım olduğunda test ederim onu da.

Benim de sallayınca ses geliyordu ve sunuculara sordum. D-pad tuşlarından olduğunu ve gayet normal olduğunu söylediler tabii sizinle sorunumuz aynı ise. Çünkü benimkisi gerçekten D-pad'e basınca yani sabit tutunca çözülüyordu. Titreşim motoru hakkında yorum yapamayacağım, titreşim çok kullandığım bir özellik değil kolda.

Nova Lite 2 ya da Battle axe Pro düşünüyorum şu anlık.