Detaylar
Kim cevapladı?1300W PSU olması her an 1300W çektiği anlamına gelmez. Sistem bileşenlerinizi söylerseniz optimum bir UPS önerebiliriz.
Başlıkta da belirttiğim gibi 1300W PSU var. Monitörüm de Max 90W güç çekiyor. Önereceğiniz bir UPS var mıdır?
1300W PSU Platinum, Titanium veya Gold'dur.
UPS gereksiz gibi.
2014'ten beri AX1200i platin kullanıyorum, hiç sorun yasamadım. Tek fazda bile.
@utkuversus'un dedigi gibi sistem gerektiği kadar W çeker.
Son düzenleyen: Moderatör:
İsa Aksu
Yetkin
AMD Ryzen 9 9950X3D1300W PSU olması her an 1300W çektiği anlamına gelmez. Sistem bileşenlerinizi söylerseniz optimum bir UPS önerebiliriz.
Asus ROG STRIX X870-A GAMING
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB OC
ASUS ROG Ryujin III 360
MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W 80+ Platinum
Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Tunçmatik'e yönelebilirsiniz ancak Tunçmatik modellerinde aküler genelde düşük kalitede oluyor ve fan sesi ciddi derecede rahatsız ediyor. APC almanız kalite ve akü ömrü açısından iyi olacaktır. 1500VA altında almamanızı 5090 sebebiyle özellikle tavsiye ederim ancak unutmayın, UPS'yi kullanım amacınız elektrik kesintilerinde sistemi kapatacak kadar süre kazanmak olmalı. Sistemi açık tutsun, yarım saat bir saat daha kullanayım kafasıyla almayın.
İsa Aksu
Yetkin
Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Tunçmatik'e yönelebilirsiniz ancak Tunçmatik modellerinde aküler genelde düşük kalitede oluyor ve fan sesi ciddi derecede rahatsız ediyor. APC almanız kalite ve akü ömrü açısından iyi olacaktır. 1500VA altında almamanızı 5090 sebebiyle özellikle tavsiye ederim ancak unutmayın, UPS'yi kullanım amacınız elektrik kesintilerinde sistemi kapatacak kadar süre kazanmak olmalı. Sistemi açık tutsun, yarım saat bir saat daha kullanayım kafasıyla almayın.
Teşekkür ederim. Evet kullanma amacım 2-3 dakika dayansa yeter sistemi ben kapatırım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician