Merhabalar, yakın zamanda 850W bir sistem aldım. Pek bilgim yok UPS ve akım korumalı priz pazarında. Yeterliyse akım korumalı priz, yeterli değilse ise uygun fiyatlı bir UPS arıyorum. 5-6'lı priz girişlerine ihtiyacım var. Kullandığım PSU: Corsair RM850E.
Detaylar
Kim cevapladı?yunusalp99
Becerikli
Ben 3 adet akım korumalı priz kullanıyorum. 1 tekli ucuza bulmuştum onları atayım. Elektrik bizim burada ne yazıkkı sık sık kesiliyor hele yazın. Hala sorun yaşamadım.
https://www.amazon.com.tr/Viko-Korumalı-Topraklı-altılı-Kablolu/dp/B07B4CLFXF/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=TUUS26J 3 yıldır kullanıyorum.
S-Link'i ise 2020 de aldım hala kullanıyorum. Çoğu zaman işini de yaptı öneririm.
Bu iki modelide tavsiye ederim yıllardır kullanırım herhangi bir elektrik kesilme durumunda sorun yaşamadım. İkisinden birini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. İkisinin de duvara monte etmek için aparatıda mevcut istersen yerde olmasın dersen bilgin olsun.
https://www.amazon.com.tr/Viko-Korumalı-Topraklı-altılı-Kablolu/dp/B07B4CLFXF/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=TUUS26J 3 yıldır kullanıyorum.
S-Link'i ise 2020 de aldım hala kullanıyorum. Çoğu zaman işini de yaptı öneririm.
Bu iki modelide tavsiye ederim yıllardır kullanırım herhangi bir elektrik kesilme durumunda sorun yaşamadım. İkisinden birini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. İkisinin de duvara monte etmek için aparatıda mevcut istersen yerde olmasın dersen bilgin olsun.
Xbox 360E
Üstün
Akım priz için bence Brennenstuhl markasını tercih edin.
Uyuyan Sincap
Üstün
Akım korumalı priz yüksek akımda seni korur ama düşük voltajda korumaz. Mesela televizyon anakartında yüksek akım koruyucu mevcut ama TV anakartındaki koruyucu yanacağına akım korumalı prizdeki yansın mantığıyla alınır. Ben olsam kasaya UPS alırdım, diğer cihazlara akım koruma alırdım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir UPS var mı?Akım korumalı priz yüksek akımda seni korur ama düşük voltajda korumaz. Mesela televizyon anakartında yüksek akım koruyucu mevcut ama TV anakartındaki koruyucu yanacağına akım korumalı prizdeki yansın mantığıyla alınır. Ben olsam kasaya UPS alırdım, diğer cihazlara akım koruma alırdım.
Uyuyan Sincap
Üstün
Maalesef yok. Ya önemli olan yedek batarya temin edebilmek. Yanlış bilmiyorsam 2 seneye lityum batarya laptop mantığı ölüyor. Mümkünse çevrende dahi satılan yerli ürün olsun. En azından yedek parça temin edebil. Ya da çok popüler yılların markalarına bak. Neden yerli önerdim dersen yerli hem daha fazla bulunur hem de olası yurt dışı ambargo durumlarından etkilenmez.Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir UPS var mı?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-