Detaylar
Kim cevapladı?mete01
Üstün
iPad 11 olabilir. Yeni çıktı hem. Not tutma için iPad daha iyi oluyor. Şarj daha uzun gidiyor.
Kalemi biraz pahalı ikinci el bakabilirsiniz ya da biraz daha para çıkabilirsiniz. Bence bütçe çıkmanız daha iyi. Yani bütçeniz tam ortada. Biraz düşük olsa Samsung FE veya Huawei azıcık fazla olsa iPad veya düz Samsung önerilir. Bence şimdi iPad alın kalemi sonra alın.
Kalemi biraz pahalı ikinci el bakabilirsiniz ya da biraz daha para çıkabilirsiniz. Bence bütçe çıkmanız daha iyi. Yani bütçeniz tam ortada. Biraz düşük olsa Samsung FE veya Huawei azıcık fazla olsa iPad veya düz Samsung önerilir. Bence şimdi iPad alın kalemi sonra alın.
İpad almam hocam. Kapalı ekosistem hoşuma gitmiyor. Gerçi huawei'nin de pek farkı yok ama olsun. Kalem klavye paketiyle ucuza geliyor. Bekleyecek pek zamanım da yok açıkçası.iPad 11 olabilir. Yeni çıktı hem. Not tutma için iPad daha iyi oluyor. Şarj daha uzun gidiyor.
- Makaleler
- 6
iPad almam hocam. Kapalı ekosistem hoşuma gitmiyor. Gerçi Huawei'nin de pek farkı yok ama olsun. Kalem klavye paketiyle ucuza geliyor. Bekleyecek pek zamanım da yok açıkçası.
iPad 11 o fiyatın en iyilerinden biri. Huawei alırsan gbox ile Google hizmetlerini kullanıyorsun. Android telefonun varsa Huawei alabilirsin, Android telefonla iPad kullanmak zor, kendim kullanıyorum.
+Honor pad alabilirsin ama kalem ile klavyesi var mı bilmiyorum.
Evet. Xiaomi telefonum var bu yüzden ipad tercih etmiyorum. İmkanım olsa kalem ve pad 7 alırdım ama pahalı.iPad 11 o fiyatın en iyilerinden biri. Huawei alırsan gbox ile Google hizmetlerini kullanıyorsun. Android telefonun varsa Huawei alabilirsin, Android telefonla iPad kullanmak zor, kendim kullanıyorum.
+Honor pad alabilirsin ama kalem ile klavyesi var mı bilmiyorum.
Az daha çıkıp S10FE alın derim.Not tutma gibi şeyler için tablet bakıyorum ve uzun ömürlü olmasını istiyorum.
Bu fiyata Huawei MatePad 11.5 S düşündüm siz ne önerirsiniz? Lenovo Idea Tab Pro gördüm ama pek güvenemedim. Ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 6
Pad7 alınır o fiyatlara.
Evet. Xiaomi telefonum var bu yüzden iPad tercih etmiyorum. İmkanım olsa kalem ve pad 7 alırdım ama pahalı.
Kalemi sonra alırsınız.
Çok iyi fırsatmış.
- Makaleler
- 6
Kaçırmayın. Bu fiyata dandik ekranlı FE serisi Samsung alacağına, bunu al. Kalem veya klavyeyi bir sekilde bulursun. Honor gibi sıkıntı çıkarmaz.
Üstelik Mi Store satıyor
Ailemle konuşucam bunu.Kaçırmayın. Bu fiyata dandik ekranlı FE serisi Samsung alacağına, bunu al. Kalem veya klavyeyi bir sekilde bulursun. Honor gibi sıkıntı çıkarmaz.
Üstelik Mi Store satıyor![]()