Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Fiyat normal de sıcaklık çok macun pump out yapmış olabilir belki.
Pluxy01
Becerikli
Evet.
Bana da öyle geldi, kalitesiz sürmüştür belki. Alınca tekrar değiştirip bakarım.Fiyat normal de sıcaklık çok macun pump out yapmış olabilir belki.
Pluxy01
Becerikli
Ayrıca kartın değerleri şu şekilde: Arkadaş OC mi yapmış neden 1800 MHz'de çalışıyor?
MasterKing25
Yetkin
Fiyatı konusunda bir şey demeyeceğim çünkü; ikinci el ekran kartı piyasasına hakim değilim fakat sıcaklıklar konusunda biraz bakındım direkt Palit RTX 3080 Ti gamingpro şeklinde aratıp ilk başta biraz fazla geldi sonrasında anladım ki bu kart için normal gibi aşağıdan gerekli testleri görebilirsiniz:
Kartın kendisi boostlar.Ayrıca kartın değerleri şu şekilde: Arkadaş OC mi yapmış neden 1800 MHz'de çalışıyor?
Eki Görüntüle 154744
Pluxy01
Becerikli
Fiyatı konusunda bir şey demeyeceğim çünkü; ikinci el ekran kartı piyasasına hakim değilim fakat sıcaklıklar konusunda biraz bakındım direkt Palit RTX 3080 Ti gamingpro şeklinde aratıp ilk başta biraz fazla geldi sonrasında anladım ki bu kart için normal gibi aşağıdan gerekli testleri görebilirsiniz:
Anladım, 80 altı olduğu sürece okeydir bence.
Hocam PSU olarak da High Power 750W 80+ Gold almaya karar verdim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
PSU da yeterli gibi hayırlı olsun. Daha iyi PSU istersen ikinci el kategorisine bakabilirsin.Anladım, 80 altı olduğu sürece okeydir bence.
Hocam PSU olarak da High Power 750W 80+ Gold almaya karar verdim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.