Ayrıca kartın değerleri şu şekilde: Arkadaş OC mi yapmış neden 1800 MHz'de çalışıyor?
Eki Görüntüle 154744
Konudaki hocamında dediği gibi kart kendini boostlayabiliyor. Attığım ilk videoda mesela videoyu çeken kişinin kartı 1815 MHz olmuş:
Palit RTX 3080 Ti GamingPro _ 10 games tested _ 4K, ULTRA, RTX ON, DLSS ON - YouTube - 1_19.webp

FurMark sonuçlarını aşağıya koyuyorum, değerler nasıl sizce? Ayrıca kartın içi açılıp termal bakımı yapılmış, satan arkadaş mining yapılmadığını söylüyor. Fiyat 14.500 TL.

Eki Görüntüle 154742
Sıcaklık aşırı fazla. O kart maksimum 70 dereceyi görmesi gereken bir kart. Az üstüne koy 0 olarak 9060XT 16GB al derim.

Sıcaklık aşırı fazla. O kart maksimum 70 dereceyi görmesi gereken bir kart. Az üstüne koy 0 olarak 9060XT 16GB al derim.
Şimdi baktım da 3080Tİ'lar benim hatırladığımdan çok daha sıcak çalışıyormuş.

Şimdi baktım da 3080Tİ'lar benim hatırladığımdan çok daha sıcak çalışıyormuş.
Demin bir mağazadan baktım 65 derecede falan çalışıyor kartlar ama yine de mağazadan alınabilecek bir kart olduğunu düşünmüyorum, adamlar uzay montaj test yapıp üzerine soğuk hava bile üfletmişlerdir belki. Dediğiniz gibi sıcak çalışması beklenen bir şey zaten.