14 farklı AMD Radeon RX 9070XT modeli test edildi

Abi bu o kadar faydalı bir şey ki, eğer testler sponsorlu değilse.

Red Devil ya da Taichi istiyordum, 3-5 derece fazla da olsa 1100-1200 RPM'de çalışarak gürültüyü aza indirmesinden dolayı. Teste göre de en iyileri gene onlarmış. Red Devil aldım çünkü indirimle incehesaptan, umarım açılmış ya da kaktırmaya çalıştıkları bir ürün gelmez

XFX'teki OC/non-OC soğutucu blok farkı sıkıntılı bir durum, önermeye o engel oluyor.
Aynı zamanda Pure ve Pulse arasındaki farkta da görebileceğimiz üzere fan devir profilleri ilk testlerde kötü sapmaya yol açmış. NN testler baz alınmalı.
TUF'u Taichi ve Nitro ile bir tutanlara da selam olsun buradan

XFX'in tüm kartları oldukça iyi seviyelerde, AsRock Taichi'nin dereceleri biraz yüksek olsa bile RPM ile oranladığımız zaman gene en üst sıralarda olduğunu görebiliyoruz.
Gigabyte Gaming beni acayip şaşırttı olumsuz anlamda.

O blok farkını açabilir misiniz hocam?

Ben bilmiyorum olayları da TUF daha sesli çalışacak ve diğerleri de o fan değerlerine çıkarsa gene aynı derecelere çekmez mi sıcaklığı ?

XFX'in tüm kartları oldukça iyi seviyelerde, AsRock Taichi'nin dereceleri biraz yüksek olsa bile RPM ile oranladığımız zaman gene en üst sıralarda olduğunu görebiliyoruz.
Bir de ben şunu sorayım burada, Taichi çok az RPM'de dönüyor diğerlerine nazaran, istersen o RPM'lere çıkamıyor mu bu kart ? Zorunluluktan mı o RPM'de. Yani karşılaştırmalar aslında aynı RPM'lerde felan yapılamaz mı ?

XFX her modeli iyi seviyede ama mercury tasarımını hiç sevmedim. Bedava verseler olmam o derece.

Çıkmaya çıkabilir diye biliyorum.

XFX her modeli iyi seviyede ama mercury tasarımını hiç sevmedim. Bedava verseler olmam o derece.
@The Man From Earth hocamız şu soğutucu meselesini açarsa iyi olur, havada kaldı.

Msi afterburner var.

Msi afterburner var.
Onu biliyorum da, bu durumda Taichi ve Red Devil aynı RPM'lere çıkarsa zaten diğerlerinden daha iyi derecelere ulaşır gibime geliyor. O yüzden bana gene Taichi ve Red Devil toptalar diye düşünüyorum ikili olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…