Taichi ya da Red devil kovalarken, incehesap indirimden 32K'ya Red Devil almış olan benim için üzücü bir yorum oldu
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Ben şahsen birkaç sisteme taktım Nitro'yu, öyle bir CW olayı yoktu. O yüzden bir şey diyemem.Teşekkürler hocam. Nitro CW sorunu diğer kartlarda da var mı?
Powercolor 7000 serisinde buglı gibi bir şeydi, Hellhound TUF'a 10+ derece fark falan atıyordu. Ama bu nesilde o kadar da tutturamamışlar.Taichi ya da Red devil kovalarken, incehesap indirimden 32K'ya Red Devil almış olan benim için üzücü bir yorum olduHani Red Devil top seviyelerdeydi ya millet öyle dedi diye ona yöneldik
![]()
xLeomessi
Becerikli
İade ile uğraşmayalım madem, inşallah problem yaşamayız. 500 serisinde travma yaratsa bile bu sefer ümitliyim.Ben şahsen birkaç sisteme taktım Nitro'yu, öyle bir CW olayı yoktu. O yüzden bir şey diyemem.
Powercolor 7000 serisinde buglı gibi bir şeydi, Hellhound TUF'a 10+ derece fark falan atıyordu. Ama bu nesilde o kadar da tutturamamışlar.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Benim favorim Mercury oldu. Techpowerup manyetik bilmem ne yazdığından oradaki değerleri ciddiye almamıştım.
Mercury bazen TR de en ucuz model konumuna geçiyor.
Mercury bazen TR de en ucuz model konumuna geçiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-