Umarım AMD ileride daha güclü kart sunar.
NVIDIA biraz tekmelemek gerekiyor.

Favorim yukarıdaki listede kesinlikle XFX.

Onu biliyorum da, bu durumda Taichi ve Red Devil aynı RPM'lere çıkarsa zaten diğerlerinden daha iyi derecelere ulaşır gibime geliyor. O yüzden bana gene Taichi ve Red Devil toptalar diye düşünüyorum ikili olarak.
Bence RPM değerine göre değilde dB değerine göre kıyas yapmak daha mantıklı. 40dB'den fazlası rahatsız ediyor, testte zaten 40dB de ne kadar sıcaklıkta çalışıyorlar kıyaslanmış. GPU sıcaklığı iki modelde de çok iyi, memory ve hotspot biraz fazla gözükebilir ama çıktıkları saat hızları da diğer modellere göre biraz fazla. Genel olarak en iyi modellerden diyebiliriz.

Bence RPM değerine göre değilde dB değerine göre kıyas yapmak daha mantıklı. 40dB'den fazlası rahatsız ediyor, testte zaten 40dB de ne kadar sıcaklıkta çalışıyorlar kıyaslanmış. GPU sıcaklığı iki modelde de çok iyi, memory ve hotspot biraz fazla gözükebilir ama çıktıkları saat hızları da diğer modellere göre biraz fazla. Genel olarak en iyi modellerden diyebiliriz.
Sessizliği tercih ederim, 3-5 derece sıcaklıklar önemli değil bence bu seviyelerde zaten 60'ı geçmiyor.

O blok farkını açabilir misiniz hocam?
Sadece ve sadece model kodunda OC ibaresini bulunduran Mercury modelleri Vapor Chamber'lı soğutucuya sahip, kalanı düz blok.
OC diyen Quicksilver ve Swift modelleri de VC içermiyor.

Bizim ülkede de bunun ayrımını yapmak biraz zor, dışarıdan herhangi bir ayırt edicilikleri yok çünkü. Satıcılar da doğru listeleme yapmayabiliyorlar.

Pulse ucuz haliyle hem Nitro seviyesi termaller veriyor hem de PTM'le geliyor, bu neslin en büyük sürprizi bence. Nitro'ya parası olan ikiye düşünmemeli ama, dehşet bir şey.