hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar, Hepsiburada İncehesap kullanıcısından kesintisiz güç kaynağı aldım ve 14 gün yasal hakkım dolmadan iade ettim. Müşteri temsilcileri bilgisiz ve beni uğraştırıyor. Bir tanesi “1 ayda 1’den fazla iade yaptığın için iade red yemiş” diyor. Ben de cevap olarak “Madem öyle bu 3. güç kaynağım, 2.’si neden iade oldu, neden sistem izin verdi?” diye soruyorum, cevap yok. Bir tanesi “Böyle bir şey yok, 14 günlük yasal hakkınız var” diyor, bir başkası “Satıcı bilmeden iptal etmiş” diyor. “14 günlük koşulsuz iade hakkım yok mu?” diyorum, bana “Ürünü kullanmışsınız” diyorlar. Peki ürünü deneme hakkım yok mu diyorum, var diyorlar. 3 gündür bir şeyler anlatmaya çalışıyorum, bunlar dinlemiyorlar. Hepsiburada’dan bunu beklemezdim. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yapacağım gibi görünüyor. Siz siz olun, Hepsiburada’dan alışveriş yaparken 3 kez düşünün. Resimde de aldığım ürünlerin iadesi var.

Adsız.webp

Son düzenleme:
Çok ilginç Gamepad almıştım Hepsiburada üzerinden hem de satıcısı sıkıntılı idi iade aldım. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'nın da Trendyol gibi bir o kadar sağı solu belli olmuyor. Amazon tek seçenek gibi :/ geçmiş olsun.

Çok ilginç gamepad almıştım Hepsiburada üzerinden hem de satıcısı sıkıntılı idi iade aldım. Geçmiş olsun.

Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor. İade konusunda beni hiç üzmemişti Hepsiburada ama satıcıyı tutuyorlar, İncehesap satıcı. Ürünü servise yollamış, şimdi beni uğraştırıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da bugüne kadar bir sorun yaşamadım Amazon gibi ne iade etsem sorunsuz ettim.

Ancak ben size söyleyeyim asıl sorun İncehesap bazı satıcılar sorun çıkaran satıcılar ve İncehesap birçok konuda sorunlu.

İncehesap ve Sinerji cidden çok sorunlu firmalar. Mesela 14 gün cayma hakkı var ama Teknobiyotik'ten bir şey alacaktım adamlar cayma hakkını ürün kullanılmamak kaydı ile diye yazmış.

Bence satıcı Hepsiburada ise korkmam ama başka satıcılar sorun çıkarabiliyor.

Gerçi doğru 2 adet Hepsiburada satıcılı ürün aldım sorunsuz iade ettim ama iade ücretinin gelmesi uzun sürdü. Kargoyla satıcıya gidecek kontrol edilecek falan. Amazon'dan iade yaptığımda kapıda ürünü verdiğim an parayı geri gönderdiler.

Hepsiburada'nın da Trendyol gibi bir o kadar sağı solu belli olmuyor. Amazon tek seçenek gibi :/ Geçmiş olsun.

Bence Amazon'a o kadar guvenmeyin. Pahali cihazlari fiziksel magazadan almaya bakın.

Hepsiburada'yi yillardan beri kullanmiyorum. Tavsiye etmiyorum.

Ben de nadiren Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlerden alışveriş yapıyorum ama alışveriş yaparken bu tarz aptal sorunları yaşayacağımı göze alarak satın alıyorum ürünleri.

Onun dışında Amazon babadan şaşmadık.