RamKokusuSeven
Uzman
İstediğim şey, biraz özgür bırakması bankanın beni. Ailem izin verir zaten, o yüzden İş B.'yi seçeceğim.Bence Yapı Kredi daha mantıklı tercih olur para transferi konusunda.
Teşekkür ederim hocam.
İstediğim şey, biraz özgür bırakması bankanın beni. Ailem izin verir zaten, o yüzden İş B.'yi seçeceğim.Bence Yapı Kredi daha mantıklı tercih olur para transferi konusunda.
Teşekkür ederim hocam.
Sizin kararınız, ilerleyen zamanlarda başka bankaları da değerlendirebilirsiniz. Zaten üniversiteye gidince mecburi olarak Ziraat Bankası hesabınız falan olacak (üniversiteden mezun olunca ilk işim Ziraat hesabımı kapattırmak olacak).İstediğim şey, biraz özgür bırakması bankanın beni. Ailem izin verir zaten, o yüzden İş B.'yi seçeceğim.
Teşekkür ederim hocam.
Neden mecburi Ziraat Bankası alıyoruz?Sizin kararınız, ilerleyen zamanlarda başka bankaları da değerlendirebilirsiniz. Zaten üniversiteye gidince mecburi olarak Ziraat Bankası hesabınız falan olacak (üniversiteden mezun olunca ilk işim Ziraat hesabımı kapattırmak olacak).
Anladım, bilgilendirme için teşekkür ederim.KYK burs kredi ödemesi oraya oluyor, siz almıyorsunuz, devlet size gönderiyor. Bir de bizim üniversitede öğrenci kartı da Ziraat Bankası'ndan alınıyor, ondan dolayı mecbur Ziraat hesabımız var.
İş Bankası öneririm. Kendim 1-2 senedir kullanıyorum, problem yaşamadım.Selamlar, LGS sonrası kart alacağım ama ne alacağım? İninal ve Papara kapalı. IBAN seçeneği olursa iyi olur alacağım kartta.
Bende İş Bankası alacağım.İş Bankası öneririm. Kendim 1-2 senedir kullanıyorum, problem yaşamadım.
Mastercard veya Visa da talep edebiliyorsun. Troy kitlerlerse de uygulamadan iptal edip mastercard başvurusu yapabiliyorduk.Ziraat mi? Troy'u kitliyorlar o kartla online alışverişin “O”sunu göremezsiniz.
Bildiğim kadarıyla 16 yaşına kadar uygulama yok.Mastercard veya Visa da talep edebiliyorsun. Troy kitlerlerse de uygulamadan iptal edip mastercard başvurusu yapabiliyorduk.