Emre Human

Üstün
14 yaşındayım ama inanılmaz derece beyaz saçım var. Öyle 3 5 tane değil toplamda yaklaşık 800 tel beyaz saç vardır muhtemelen. Arkadaşlarıma saydırttım sadece arka ense tarafında 300 tel çıktı. Yanlarda da 150 tel falan saydı. Orta kısımı saydırtmadım ama orada da çok fazla vardır muhtemelen. Nereye gitsem garip karşılanıyor, soruluyor. Saçımı boyatmayı düşünüyorum. 3 5 tane tel olsa boyatmayı düşünmem sorun olmaz ama yüzlerce tel beyaz saç olması çok canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
5. Sınıftan beri var bende. Çok stress falan yapıyorsan ondan olur.

Her şeyi strese bağlamayın. Tamam stres de önemli bir faktör fakat şu her olaya strestendir deyip geçiyorlar. O yaşlarda o kadar fazla beyaz olmasının sebebine stres demek komik olur. Genetik alt faktörler etkili muhtemelen.

Beyaz saç ya genetik kaynaklı olur ya da stresten dolayı olur. Benim de kız arkadaşımda beyaz saç var 4-5 tel stres yaptığı zaman çoğalıyor sonra geri eskiye dönüyor.

Beyaz saç ya genetik kaynaklı olur ya da stresten dolayı olur. Benim de kız arkadaşımda beyaz saç var 4-5 tel stres yaptığı zaman çoğalıyor sonra geri eskiye dönüyor.
Benim olayım stresten değil genetiktir o zaman. Stresten olsa yüzlerce olmaz diye düşünüyorum.

Gayet normal manuş baba gibi çok kişi var o yaşlarda benim de sınıf arkadaşım vardı beyazları siyahından çok olan, komple beyaz olan biriyle daha aynı sınıftaydık 11 yaşında kirpikleri bile beyazdı adamın.

Gayet normal manuş baba gibi çok kişi var o yaşlarda benim de sınıf arkadaşım vardı beyazları siyahından çok olan, komple beyaz olan biriyle daha aynı sınıftaydık 11 yaşında kirpikleri bile beyazdı adamın.
Bu beni rahatsız ediyor işte. Özellikle insanların bu kadar çok dikkatini çekmesi. Boyatmalı mıyım sizce?