Bir de böyle bir hazır sistem var. Fakat kasa ve soğutucu markasını hiç bilmiyorum ve özelleştiremiyorum. Ne dersiniz bu sistemi sipariş edip kendi soğutucumla değiştirebilirim sanki. Bir de PSU biraz göz korkuttu ama iyi midir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 135.000-140.000 TL
RAM kötü, SSD kötü, PSU eh, Soğutma eh. @RapidLemming955 hocamın topladığı sistem iyidir.Bir de böyle bir hazır sistem var. Fakat kasa ve soğutucu markasını hiç bilmiyorum ve özelleştiremiyorum. Ne dersiniz bu sistemi sipariş edip kendi soğutucumla değiştirebilirim sanki. Bir de PSU biraz göz korkuttu ama iyi midir?
Eki Görüntüle 242879
RapidLemming955
Yetkin
Attığım sisteme bakabilirsiniz. Tek fark, anakart olarak bunu alın.
@Arda Sarp, Bu arada FPS oyunlarında 500 FPS üstü hedeflemiyorsanız 9700X daha iyi olur.
@Arda Sarp, bu arada FPS oyunlarında 500 FPS üstü hedeflemiyorsanız 9700X daha iyi olur.
Şahsen FPS oyunlarını bırakalı oldu. Genel olarak CP77, Witcher, BG3, Fallout tarzı oynuyorum. Gelecekte nasipse Witcher 4 gibi şeyler oynayacağım. İşlemcimi en çok yoracak oyunun Satisfactory gibi birime dayalı oyunlar olacağını düşünüyorum o tipte oynadığım 2-3 oyun var. 9700X bunları karşılarsa tabii ki olur.
La Grande Aquila
Uzman
Ben de Satisfactory oynuyorum 500 saatim var şimdiye kadar. Aynı işlemciye sahibim 2K ayarlarda sorun yaşamadım şu ana kadar. Kule tipi işlemci soğutucu da var gayet iyi soğutuyor.Şahsen FPS oyunlarını bırakalı oldu. Genel olarak CP77, Witcher, BG3, Fallout tarzı oynuyorum. Gelecekte nasipse Witcher 4 gibi şeyler oynayacağım. İşlemcimi en çok yoracak oyunun Satisfactory gibi birime dayalı oyunlar olacağını düşünüyorum o tipte oynadığım 2-3 oyun var. 9700X bunları karşılarsa tabii ki olur.
9700X almanızı öneririm. Zaten 4K oynayacaksınız rahatça yeter 5080 için. Aradaki parayla daha iyi bir anakart alırsınız. B850 Aorus Elite alabilirsiniz stok varsa ve 11 bin liranın altındaysa.Şahsen FPS oyunlarını bırakalı oldu. Genel olarak CP77, Witcher, BG3, Fallout tarzı oynuyorum. Gelecekte nasipse Witcher 4 gibi şeyler oynayacağım. İşlemcimi en çok yoracak oyunun Satisfactory gibi birime dayalı oyunlar olacağını düşünüyorum o tipte oynadığım 2-3 oyun var. 9700X bunları karşılarsa tabii ki olur.
Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için. 5080 ve 9700X'e ikna oldum gibi. Akşam daha detaylı bakacağım.9700X almanızı öneririm. Zaten 4K oynayacaksınız rahatça yeter 5080 için. Aradaki parayla daha iyi bir anakart alırsınız. B850 Aorus Elite alabilirsiniz stok varsa ve 11 bin liranın altındaysa.
RAM'leri 6000Mhz/CL30 alın kesinlikle. SSD olarak da DRAM barındıran bir model alın.Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için. 5080 ve 9700X'e ikna oldum gibi. Akşam daha detaylı bakacağım.
La Grande Aquila
Uzman
Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için. 5080 ve 9700X'e ikna oldum gibi. Akşam daha detaylı bakacağım.
Rica ederim. Konudan bağımsız Satisfactory ve benzer oyunlar için oynayacak bir arkadaş arıyorsanız ben gelmek isterim siz sistemi topladığınızda. 2 kişi daha var 40-45 yaşlarında abiler