Relapse 21

Üstün
Yer
Antalya
Instagram'da Antalya Kepez'de bir yerin reklamı düştü: 12 implant + 24 kaplama = 140.000 TL. Elden taksit, ücretsiz röntgen falan yazmışlar.

Babam fiyatı görünce gidelim diye tutturdu. Zaten sosyal medya işleriyle uğraşan ve zamanında özel sağlık merkezlerinin reklamlarını ve hesaplarını yönetmiş biri olarak bu "oltama” (bait) taktiklerini çok iyi biliyorum. Sağlıkta böyle sabit fiyatlı indirim reklamı yapmak kanunen de yasal değil. Malzeme maliyetini düşününce bu fiyata imkanı yok. Muhtemelen gidince "kemik yapın uymuyor" diyerek fiyatı katlayacaklar ya da merdiven altı, kalitesiz malzeme kullanacaklar. Güvenli olmadığını anlatamıyorum, sırf ucuz diye gitmek istiyor. Bu tarz paket ilanlarla gidip patlayan, kazıklanan veya sektörde olan var mı? Babama okutmam için durumun risklerini yazarsanız sevinirim.

IMG_6950.webp
IMG_6951.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da Antalya Kepez'de bir yerin reklamı düştü: 12 implant + 24 kaplama = 140.000 TL. Elden taksit, ücretsiz röntgen falan yazmışlar.

Babam fiyatı görünce gidelim diye tutturdu. Zaten sosyal medya işleriyle uğraşan ve zamanında özel sağlık merkezlerinin reklamlarını ve hesaplarını yönetmiş biri olarak bu "oltama” (bait) taktiklerini çok iyi biliyorum. Sağlıkta böyle sabit fiyatlı indirim reklamı yapmak kanunen de yasal değil. Malzeme maliyetini düşününce bu fiyata imkanı yok. Muhtemelen gidince "kemik yapın uymuyor" diyerek fiyatı katlayacaklar ya da merdiven altı, kalitesiz malzeme kullanacaklar. Güvenli olmadığını anlatamıyorum, sırf ucuz diye gitmek istiyor. Bu tarz paket ilanlarla gidip patlayan, kazıklanan veya sektörde olan var mı? Babama okutmam için durumun risklerini yazarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 269141Eki Görüntüle 269142
İmplant öyle mağazaya girip telefon almaya benzemez. Her hastanın kemik yapısı, çene durumu, kullanılacak implant sayısı, implant markası, kaplama malzemesi ve ek işlemleri farklı oluyor. Bu yüzden daha seni muayene etmeden 12 implant + 24 kaplama şu kadar demeleri başlı başına soru işareti. Geçen sene bile Alman kalite orta seviye bir implantı 20.000 TL'ye yaptırdım, ki bu sene fiyatlar daha da uçtu, yurt dışından dolarla geliyor implantlar. Hatta önümüzdeki hafta 1 tane daha yaptıracağım, orta seviye Alman kalite. 27.000 TL fiyat çektiler.

Diyelim gittiniz. Ücretsiz röntgen çekiliyor. Sonra "Kemik erimesi var, sinüs lifting lazım, kemik grefti lazım, şu işlem bu işlem lazım." denilirse fiyat bir anda iki katına çıkabilir. Reklamdaki rakam sadece seni kliniğe çekmek için kullanılan başlangıç fiyatı da olabilir.

Yani sırf ucuz diye gidip, yaptırdığınız implantlar tek tek düşerse o onarım masrafı 140 yerine olur size 240.

Çok güven vermedi.