Merhaba. Eve yeni geldim, PC saatlerdir açıktı. İşlemcim şu an 96 derece, PC'yi kapatıp tekrar açtım ve sıvı soğutucu sıvısının da 71 derece olduğunu gördüm. Neden olabilir? Şu an PC açılmıyor.
CPU Fan speed detection error olduğuna göre işlemci fanı çalışmıyor. Eğer işlemci fan yuvasına işlemci fanı yerine pompayı bağladıysanız zaten kesbiş olsun. Pompa bozulmuş demektir.
CPU Fan speed detection error olduğuna göre işlemci fanı çalışmıyor. Eğer işlemci fan yuvasına işlemci fanı yerine pompayı bağladıysanız zaten kesbiş olsun. Pompa bozulmuş demektir.
Pompanın tam devir dönmesi lazım. Yoksa etkin soğutma elde edemezsiniz. Pompa girişi yoksa genelde varsayılan ayar standart fan ayarı gibidir. O ayarda kullanınca da verimsiz oluyor soğutma.
Yok ilk defa böyle bir şey oldu. Pompayı ben takmadım, bilgisayarcı taktı ve doğru da taktı. Aylardır böyle bir şey olmamıştı ama soğutucu fanları falan çalışıyor.