Neshter

Yetkin
Makaleler
1
Merhabalar. 14700KF - RTX 2080 Ti sistemim için bu kasayı tercih ettim. Menteşeli camı ve malzeme kalitesinin sağlam olması cezbetti. Sizce bu kasa iyi midir?

Not: İçinde gelen ARGB fanları kullanmayacağım, 4 adet Arctic BioniX fanım var.

Kasa malzemesi standart SPCC, zaten fiyatina gore daha farkli bir sey beklemiyordum ancak bu fiyata sundugu hacim olarak oldukca iyi ki kullanacaginiz bilesenlere gore high-end parcalar kullanacaksaniz rahatca sigar.

Diger konuda AX1500i alacaginizi belirtmistiniz kendi sitelerinde 200 mm'ye kadar PSU destegi belirtmisler o biraz problem olabilir ama HDD kafesini gerekmiyorsa cikatirsiniz o zaman sigabilir.

Son düzenleme:
Kasa malzemesi standart SPCC, zaten fiyatina gore daha farkli bir sey beklemiyordum ancak bu fiyata sundugu hacim olarak oldukca iyi ki kullanacaginiz bilesenlere gore high-end parcalar kullanacaksaniz rahatca sigar.

Diger konuda AX1500i alacaginizi belirtmistiniz kendi sitelerinde 200 mm'ye kadar PSU destegi belirtmisler o biraz problem olabilir ama HDD kafesini gerekmiyorsa cikatirsiniz o zaman sigabilir.
AX1500i satıcısıyla anlaşamadık hocam. THOR 1200P aldım. Sabit disk kafesine de ihtiyacım yok. DK431'i sıfır olarak 1100 TL'ye aldım bu arada.

Fiyat güzel evet. Biraz indirimle bu fiyata aldım.

Nereden aldınız? Fiyat hiçbir zaman söylediğiniz fiyata düşmemiş.

Nereden aldınız? Fiyat hiçbir zaman söylediğiniz fiyata düşmemiş.

Bir teknoloji forumundaki ikinci el bölümünden aldım ancak aldığım ürün sıfır, açılmamış kutu ve Zoko değil, orijinal DarkFlash.

Montajı yaptım hocam, alttakı fanları görmeyin çöpe atmaya kıyamadım😄
IMG_20240312_172750.webp
IMG_20240312_170046.webp

Son düzenleme: