Bütçe
15.000.000 TL

dvsvroowvwc18347

Çalışkan
Merhaba dostlar, ben 10 milyon TL'ye ama belki çok konfor farkı yaratacaksa 15 milyon TL'ye yeni araç bakıyorum. Klasik "Git, paranın hepsini harca, Mercedes al" önerisi yerine düzgün konfor için bir araç arıyorum. İllaki 10 milyon TL'ye olmak zorunda değil. Düzenli sürüş için yüksek konforlu araç arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sedan tarafında BMW 740d xDrive veya Audi A8'e bakardım. İkisi de uzun yolda yormayan, yalıtımı ve süspansiyonu çok başarılı araçlar. SUV tarafında ise Volvo XC90 bence gözden kaçırılmaması gereken bir seçenek. Alman rakipleri kadar gösterişli olmayabilir ama koltuk konforu, güvenliği ve uzun yol rahatlığı konusunda gerçekten üst düzey. Konfor odaklı kullanımda beklentiyi fazlasıyla karşılar.

Merhaba dostlar, ben 10 milyon TL'ye ama belki çok konfor farkı yaratacaksa 15 milyon TL'ye yeni araç bakıyorum. Klasik "Git, paranın hepsini harca, Mercedes al" önerisi yerine düzgün konfor için bir araç arıyorum. İllaki 10 milyon TL'ye olmak zorunda değil. Düzenli sürüş için yüksek konforlu araç arıyorum.

Düzenli sürüşten kastın ne ?

Ne kadar düzenli ve ne kadar sürecek bir sürüş ?

Suv mu ?

Sedan mı ?

Yeteri kadar bilgi verirseniz daha doğru öneriler gelir.

S400D net. Selam ben yıldızlarda uçan halı.

1780924598256.webp

Son düzenleme:
Düzenli sürüşten kastın ne?

Ne kadar düzenli ve ne kadar sürecek bir sürüş?

Suv mu?

Sedan mı?

Yeteri kadar bilgi verirseniz daha doğru öneriler gelir.
Günlük ilçeler arası. Köy yolları vb. olacak. 120 kilometre üstü. Yine şehir içide günlük düzenli gitgel vb.