Isınma dediğim soğutucu alacak kadar abartı olmaması, sadece oyunda ısınsa tamam ama hemen ısınıp performans düsüsü yaşanmasın. PUBG dediğim akıcı 60-90 FPS, stop yemesin akıcı olsun yeter. 20kya kadar cıkarırım ilerdi sıkıntı.
Etkinlikte kasmasından dolayı oynatmaması garanti bir telefon. Çöp. En aşağı S24 FE var. POCO F6'a olabilir ama kamerası kötü. 2. el olursa garantili bir şeyler bulabilirim.
PUBG, CR, Standoff, Gorebox, Roblox ve korku oyunları oynarım. Fazla fotoğraf çekerim, kamerası iyi olsun, ısınma yapmasın ve edit yapıyorum telefonda, işlemcisi iyi olsun. Hafızası da 256 GB olsun. 20K'ya kadar arttırabilirim.
Isınmayıp drop yemesin diyorsanız oyuncu telefonu istemiş oluyorsunuz. Ben size diyorum ki bu fiyata alacağınız her cihaz drop yiyecek. S24 FE dahil. Yani beklentiniz yüksek olmasın anlamında söylüyorum bunları.
Isınmayıp drop yemesin diyorsanız oyuncu telefonu istemiş oluyorsunuz. Ben size diyorum ki bu fiyata alacağınız her cihaz drop yiyecek. S24 FE dahil. Yani beklentiniz yüksek olmasın anlamında söylüyorum bunları.
Isınmasın yani benim şu anki telefonumun hep kameranın olduğu üst kısmı hep ısınıyor video izlerken bile yani o kadar olmasın kılıflı kullanırım. 1-2 saat oynarım zaten telefon yanmasın oyunlarda.
Isınmasın yani benim şu anki telefonumun hep kameranın olduğu üst kısmı hep ısınıyor video izlerken bile yani o kadar olmasın kılıflı kullanırım. 1-2 saat oynarım zaten telefon yanmasın oyunlarda.