Isınma dediğim soğutucu alacak kadar abartı olmaması, sadece oyunda ısınsa tamam ama hemen ısınıp performans düsüsü yaşanmasın. PUBG dediğim akıcı 60-90 FPS, stop yemesin akıcı olsun yeter. 20kya kadar cıkarırım ilerdi sıkıntı.

Techno camon 40 Pro nasıldır 20k.

Etkinlikte kasmasından dolayı oynatmaması garanti bir telefon. Çöp. En aşağı S24 FE var. POCO F6'a olabilir ama kamerası kötü. 2. el olursa garantili bir şeyler bulabilirim.

Isınmasın drop yemesin yeter oyunda oyuncu telefonu istemiyorum.

Isınmayıp drop yemesin diyorsanız oyuncu telefonu istemiş oluyorsunuz. Ben size diyorum ki bu fiyata alacağınız her cihaz drop yiyecek. S24 FE dahil. Yani beklentiniz yüksek olmasın anlamında söylüyorum bunları.

Isınmayıp drop yemesin diyorsanız oyuncu telefonu istemiş oluyorsunuz. Ben size diyorum ki bu fiyata alacağınız her cihaz drop yiyecek. S24 FE dahil. Yani beklentiniz yüksek olmasın anlamında söylüyorum bunları.

Isınmasın yani benim şu anki telefonumun hep kameranın olduğu üst kısmı hep ısınıyor video izlerken bile yani o kadar olmasın kılıflı kullanırım. 1-2 saat oynarım zaten telefon yanmasın oyunlarda.

Isınmasın yani benim şu anki telefonumun hep kameranın olduğu üst kısmı hep ısınıyor video izlerken bile yani o kadar olmasın kılıflı kullanırım. 1-2 saat oynarım zaten telefon yanmasın oyunlarda.

Dediğim iki telefon ısınır ama o kadar ısınacaklarını düşünmüyorum. Onlardan birini alabilirsiniz.
İyi günler.

Honor 400ü bilmiyorum ama A56'nın yanları ve arkası çok iyi gözüküyor ve tutuşu çok güzel. Ama hemen 45 derecelere çıkıyor diyorlar.

Havalar zaten 45 derece :D her telefon oda sıcaklığında çalışır. Vapor chamber olanlarda bu durum biraz geçersiz olabilir ama bu telefonlarda fan yok.

Kamera ağırlıklı günlük kullanım için Honor 400.
Oyun ve performans ağırlıklı Poco F6 tercih edilebilir.