Bütçe
15.000-20.000
Arada biraz atışmalar oldu akıl karışıklı olmasın diye şimdi bu Lander 5A - RTX4060/Ti - Game Garaj RTX 4060 RYZEN 5 5600 Mü daha iyi yoksa RTX 4060 Değilde RX6600'Mı bilmediğim için soruyorum 1-2 k çokta sorun etmem daha bunun yanında 5-6K Civarı monitörde almam gerekicek klavye mouse kulaklık odamı baştan aşağı dizmek istiyorum şu anlık kasa önemli benim için siz daha bilgili olduğunuz için yanıltıcı cevaplar vericeğinizi düşünmüyorum

Lexar RAM = Mavi ekran gibi bir algı oluşacak şimdi konu sahibinin kafasında. İlk kez de sizden duyuyorum. Hadi birkaç kez daha denk gelsem tamam diyeceğim ama...
Lexar Ram' e demedim. O modele dedim?

Arada biraz atışmalar oldu akıl karışıklı olmasın diye şimdi bu Lander 5A - RTX4060/Ti - Game Garaj RTX 4060 RYZEN 5 5600 Mü daha iyi yoksa RTX 4060 Değilde RX6600'Mı bilmediğim için soruyorum
6600 alınmaz hocam 4060 karşısında.

Arada biraz atışmalar oldu akıl karışıklı olmasın diye şimdi bu Lander 5A - RTX4060/Ti - Game Garaj RTX 4060 RYZEN 5 5600 Mü daha iyi yoksa RTX 4060 Değilde RX6600'Mı bilmediğim için soruyorum
RX6600 RTX 3060 gücünde bir kart. Dolayısıyla RTX 4060 ikisi arasından daha iyi bir kart. Teknoloji manyağı bir kart kendisi. Kartın saf gücü çok iyi olmasa da DLSS gibi manyak teknolojilerle fena bir karta dönüşüyor.

RX6600 RTX 3060 gücünde bir kart. Dolayısıyla RTX 4060 ikisi arasından daha iyi bir kart. Teknoloji manyağı bir kart kendisi. Kartın saf gücü çok iyi olmasa da DLSS gibi manyak teknolojilerle fena bir karta dönüşüyor.
Anladım direk düz o kasayı alsam 1-2 yükseltirim sorun değil ssd falan o zaman kafam rahat bozulmadığı sürece piyasadaki her türlü oyunu rahatlıkla oynarım o zaman

Allah razı olsun hocam ilk defa sağlam bir şey toplamak istediğim için yanlış bir şey yapmak istemiyorum kusura bakmayın yoruyorsam :3

Rahatlıkla oynarsın. Sadece bütçe çıkara SSD ve RAM'i değiştir yeter.
Anladım cansınız birde hocamın dediği gibi gaming gecesinde gelebiliomuş orda yakalarsam azda olsa indirimle kapabilirim sanırım başka bir kasaya bakma ihtiyacı duymamış olurum gönül rağatlığıyla kullanabilirim

Anladım direk düz o kasayı alsam 1-2 yükseltirim sorun değil SSD falan o zaman kafam rahat bozulmadığı sürece piyasadaki her türlü oyunu rahatlıkla oynarım o zaman.

Hocam ben fiyat ve parça kalitesi olarak 3060'ı önerdim size. İsterseniz anakart, RAM, SSD gibi parçaları teker teker karşılaştırmasına bakın ona göre alın. Bakmadan da almayın. Arkadaşa laf anlatamadım ama siz karşılaştırmadan almayın.