peaceonyx

Başarılı
Bütçem 15 bin civarı. Geçen hafta 14 bin TL'ye S10 FE almıştım ama Hepsiburada yönlendirme ekranında siparişim iptal oldu ve alamayınca tablet 1 haftada 2 2.5k zamlandı. S9'a da 2 yıllık olduğu için biraz soğuğum. Açıkçası güzel cihaz ama 2 sene güncelleme desteği kaldı. 5 yıl kafam rahat kullanacağım bir tablet arıyorum, bu iki model arasında kaldım. Diğerlerini eleye eleye ama araştırdıkça kararsız kalıyorum.

Hangi modeli almalı? Başka öneriniz olur mu ve 10.9 11 inçler yeterli mi? Plus almaya gerek var mı sizce?

Bütçem 15 bin civarı. Geçen hafta 14 bin TL'ye S10 FE almıştım ama Hepsiburada yönlendirme ekranında siparişim iptal oldu ve alamayınca tablet 1 haftada 2 2.5k zamlandı. S9'a da 2 yıllık olduğu için biraz soğuğum. Açıkçası güzel cihaz ama 2 sene güncelleme desteği kaldı. 5 yıl kafam rahat kullanacağım bir tablet arıyorum, bu iki model arasında kaldım. Diğerlerini eleye eleye ama araştırdıkça kararsız kalıyorum.

Hangi modeli almalı? Başka öneriniz olur mu ve 10.9 11 inçler yeterli mi? Plus almaya gerek var mı sizce?

Tab S9 alabilirsin. Eskisede sonucta o fiyata çok iyi ekran ve donanımı var.
Casper Tab H10, pad V9 ya da pad 7 alabilirsin o kadar.

Tab S9 alabilirsin. Eskisede sonucta o fiyata çok iyi ekran ve donanımı var.
Casper Tab H10, pad V9 ya da pad 7 alabilirsin o kadar.
Casper asla düşünmüyorum. Pad v9'da 3 yıl güncelleme alacak ve kalemi falan pek sağlıklı gelmedi bilindik markalar daha tercihim o yüzden. Xiaomi'de kalem 2 3k civarı haricen almam lazım ve kalemin incelemelerinde yine spen kadar sağlıklı çalışmadığını ve not uygulamalarının zayıf olduğunu söylüyolardı. Samsungun 2 modeli hariç yok gibi alternatif.

Casper asla düşünmüyorum. Pad v9'da 3 yıl güncelleme alacak ve kalemi falan pek sağlıklı gelmedi bilindik markalar daha tercihim o yüzden. Xiaomi'de kalem 2 3K civarı haricen almam lazım ve kalemin incelemelerinde yine S Pen kadar sağlıklı çalışmadığını ve not uygulamalarının zayıf olduğunu söylüyolardı. Samsung'un 2 modeli hariç yok gibi alternatif.

Tab S9 alın. O cihazlar güncelleme desteği bitse bile uzun süre gidecek.

S9 gerçekten iyi 2 yıllık ama iyi. S9 alabilirsiniz.