VD6 eski model mi? :D V10 Pro'da eski model değil birlikte çıktılar. V10 Ultra alabilirsin ama pedal olarak Pro'dan iyi. Ya da 379 dolara VD6.

VD6 daha pahalı onu direkt düşünmedim, V10'a eski demiyorum sadece daha iyisini alabilecekken alamamak bir alt modele geçmek üzer demek istedim.

VD6 eski model mi? :D V10 Pro'da eski model değil birlikte çıktılar. V10 Ultra alabilirsin ama pedal olarak Pro'dan iyi. Ya da 379 dolara VD6.

400 dolar gözüküyor VD6, alınabilir aslında. Yine ek pedal alabilirim veya direkt Ultra alıp debriyaj alırım yanına. İkisinden biri artık.

VD6 daha pahalı onu direkt düşünmedim, V10'a eski demiyorum sadece daha iyisini alabilecekken alamamak bir alt modele geçmek üzer demek istedim.
Ama o mount olmadan masaya takamazsın. Stoklara da ne zaman girer belli değil bundle içinde veriyorlar genelde. Ucuz yollu 5k ya kokpit alabilirsin o zaman.

400 dolar gözüküyor VD6, alınabilir aslında. Yine ek pedal alabilirim veya direkt Ultra alıp debriyaj alırım yanına. İkisinden biri artık.
379 dolar

Ama o Mount olmadan masaya takamazsın. Stoklara da ne zaman girer belli değil bundle içinde veriyorlar genelde. Ucuz yollu 5K ya kokpit alabilirsin o zaman.

379 dolar.

Pxn kendi sitesinden bakmıyor musunuz? 400 dolar gözüküyor bende. Bir de kıbrısa kargo ile gelirse 49 dolar ekleniyor ama yine daha ucuz buradan almaktan tabii.

Pxn kendi sitesinden bakmıyor musunuz? 400 dolar gözüküyor bende. Bir de kıbrısa kargo ile gelirse 49 dolar ekleniyor ama yine daha ucuz buradan almaktan tabii.

Avrupa'ya free shipping diyor Kıbrıs Avrupa sayılıyor.

*Europe includes United Kingdom, Germany, France, Spain, Denmark, Sweden, Finland, Belgium, Portugal, Italy, Ireland, Luxembourg, Netherlands, Austria, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Estonia,Croatia,Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia. Australian warehouse can ship to New Zealand.Shipping not available to P.O. Boxes, APO/FPO addresses, or Guam.

Avrupa'ya Free shipping diyor Kıbrıs Avrupa sayılıyor.

*europe includes united kingdom, Germany, france, spain, denmark, sweden, finland, belgium, portugal, ıtaly, ıreland, luxembourg, netherlands, austria, bulgaria, cyprus, czech republic, estonia, croatia, greece, hungary, latvia, lithuania, poland, romania, slovakia, slovenia. Australian warehouse can ship to New zealand. Shipping not available to p. O. Boxes, APO/FPO addresses, or Guam.

Düz VD6 bundle a bakıyormuşum ben. Neyse en iyisi V10 Ultra alayım ben. Diğer türlü zorlar biraz bütçeyi.

*europe includes united kingdom, Germany, france, spain, denmark, sweden, finland, belgium, portugal, ıtaly, ıreland, luxembourg, netherlands, austria, bulgaria, cyprus, czech republic, estonia, croatia, greece, hungary, latvia, lithuania, poland, romania, slovakia, slovenia. Australian warehouse can ship to New zealand. Shipping not available to p. O. Boxes, APO/FPO addresses, or Guam.

Shipping Free zaten ancak ülkeye göre fiyat değişiklik gösteriyor.

Shifter ile beraber 13.700 TL'ye geliyor. Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme: