Şimdi diyecekler "sanane kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba,
15-20 bin TL arası 360 derece vitesi ile birlikte direksiyon seti arıyorum, öneriniz nedir?
Şimdi diyecekler "sana ne kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Son cümleniz haricine katılamayacağım.Şimdi diyecekler "sanane kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Şimdi diyecekler "sana ne kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Vites topuzlu istiyorsanız çok fazla seçenek yok. Ya sıfır ya da ikinci el g29 alacaksınız.Arkadaşlar merhaba,
15-20 bin TL arası 360 derece vitesi ile birlikte direksiyon seti arıyorum, öneriniz nedir?
2. el T300RS + TH8A bakılabilir.Arkadaşlar merhaba,