Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15*20 bin
Thanos
Üstün
Şimdi diyecekler "sanane kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba,
15-20 bin TL arası 360 derece vitesi ile birlikte direksiyon seti arıyorum, öneriniz nedir?
sasininaskeri2
Uzman
Şimdi diyecekler "sana ne kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Katiliyorum bende gecen sene aldim 2 ay anca kullandim sonra satmistim. Bu sene bir daha alacagim ve daha uzun kullanacagimdan da eminim.
Nevermore
Yetkin
Son cümleniz haricine katılamayacağım.Şimdi diyecekler "sanane kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Şimdi diyecekler "sana ne kardeşim adam parasını veriyor sana mı kaldı yorum yapmak." diye de bence bu paraya bir direksiyon seti almak yerine bir konsol veya daha iyi yatırımlar yapılabilir, ne kadar klişe de olsa 1 hafta bilemedin 1 aya o direksiyon setini rafa kaldıracaksınız olan paraya olacak. İkinci el direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.
Konsolum var hocam sistemim de var direksiyon setim eksik.
Nevermore
Yetkin
Vites topuzlu istiyorsanız çok fazla seçenek yok. Ya sıfır ya da ikinci el g29 alacaksınız.Arkadaşlar merhaba,
15-20 bin TL arası 360 derece vitesi ile birlikte direksiyon seti arıyorum, öneriniz nedir?
Paddleshiftli direksiyon da olur derseniz, Moza R3 giriş seviyesinde direct drive olarak biçilmiş kaftan.
2. el T300RS + TH8A bakılabilir.Arkadaşlar merhaba,