Tablette tuş var. Tuşa basılı tuttuğunuzda, yazının üzerindeyken silgiyi alıyor. Silgiyi aldıktan sonra basılı tutmaya gerek yok ama isterseniz yine basılı tutarak da silebiliyorsunuz. Ayrıca çift tıklayınca kalemler arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ben şu ana kadar bunları keşfettim.
Tablet seçimi konusuna gelirsek, bu tamamen sizin ihtiyacınıza kalıyor. Ben "şimdi alayım, üniversitede kullanayım, ileride film izlerim, madem bir kere alıyorum en iyisi olsun" diye düşündüm. Ekran açısından da iyi olmasını istediğim için S11 aldım. Parlaklık ve ekran konusunda iyileştirmeleri var. İşlemcisi de çok güçlü, uzun yıllar götürür. Batarya ömrü de gayet iyi, büyük ihtimalle S9 ile aynı seviyededir. Şu an kullanıyorum, tablet serin çalışıyor, 30-35 derecelerde. İşlemci, 3 nanometre olduğu için daha da verimli.
Benim tavsiyem Samsung'un eğitim indirimine bakmanız. Ben alırken yanında 67W şarj adaptörü de hediye etmişlerdi (3.000 TL değerinde). Bir bakın derim hocam.
Ve eğer kılıf kullanacaksanız neden özellikle gümüş rengi alıyorsunuz ki hocam? Zevk meselesi bir şey söyleyemem. Ancak siyah renk de o kadar kötü durmuyor. Zaten kılıf kullanacaksınız bence o parayı başka yere harcayabilirsiniz.