Bütçe
15.000-20.000 TL
@pawEn, eğer Samsung tablet seçersen ekosistem özelliklerini bu videoda görebilirsin.

Ben de ekosistem açısından Samsung tableti seçtim. Telefon, kulaklık, saat her şeyim Samsung olunca tableti de öyle seçtim. @pawEn Bu arada çok senkron çalışıyorlar hocam. Ben stajdayken, telefonum sessizdeydi arkadaşım arıyordu, tablet evdeydi. Ben bakmayınca tabletim çalmaya başlamış. Evdekiler falan beni aradılar, "Tablet çalıyor" diye haber verdiler. Bundan da bilginiz olsun. Tabletten aldığım yere telefondan aldığım bir not hemen diğer cihazıma kaydoluyor. Yani acil bir not alırken tabletten almanıza gerek yok. Telefondan gidiyorsunuz alıyorsunuz, tabletteki yere kaydoluyor.

Tabletten not aldığım zaman telefona, telefondan not aldığım zaman tablete kaydoluyor. Yani özellikle acil bir şey olduğunda hemen telefonuma yazıyorum, anında tabletime senkronize oluyor ve tabletimde o not görünüyor.

Son düzenleme:
@pawEn, eğitim indirimi mağazasında Tab S11 27 bin TL. Ucuz mu bilmiyorum ama ucuzsa buradan al.

Screenshot_20251003_212615_Samsung Internet.webp

Ben de ekosistem açısından Samsung tableti seçtim. Telefon, kulaklık, saat her şeyim Samsung olunca tableti de öyle seçtim. @pawEn Bu arada çok senkron çalışıyorlar hocam. Ben stajdayken, telefonum sessizdeydi arkadaşım arıyordu, tablet evdeydi. Ben bakmayınca tabletim çalmaya başlamış. Evdekiler falan beni aradılar, "Tablet çalıyor" diye haber verdiler. Bundan da bilginiz olsun. Tabletten aldığım yere telefondan aldığım bir not hemen diğer cihazıma kaydoluyor. Yani ösyk ile bir not alırken tabletten almanıza gerek yok. Telefondan gidiyorsunuz alıyorsunuz, tabletteki yere kaydoluyor.

Tabletten not aldığım zaman telefona, telefondan not aldığım zaman tablete kaydoluyor. Yani özellikle acil bir şey olduğunda hemen telefonuma yazıyorum, anında tabletime senkronize oluyor ve tabletimde o not görünüyor.
Önceki mesajınızda tablette tuş var silgi için demiştiniz, orada tablet yerine kalem yazacaktınız sanırım değil mi?

Bir de laptop çantasının linkini atarsanız sevinirim.

@pawEn, eğitim indirimi mağazasında Tab S11 27 bin TL. Ucuz mu bilmiyorum ama ucuzsa buradan al.

Eki Görüntüle 189857
Link atabilir misiniz hocam eğer 28000 ise direkt konuşacağım peder ile.

Hocam kalemde tuş var diyecektiniz sanırım en başta.
Evet. :D

3nm olması baya iyi olmuş evet ben de görmüştüm. Eğitim indirimine nerden bakabilirim? Hepsiburada'da şuan S11 256GB 29.500'e geliyor. Bundan daha uyguna gelme şansı var mı ki?
Google'a "Samsung Eğitim İndirim" yazın, Samsung Shop'a girin. Oradan oturum açmanız gerekiyor. Bunun için e-Devlet'ten üniversite öğrencisi olduğunuza dair bazı bilgiler istiyor. Onları girdikten sonra zaten bütün ürünlerin indirimli fiyatını görüyorsunuz. Sanırım 28.000 TL civarına düşüyordu. Bunun dışında kulaklık veya tablet kılıfı kuponu da vardı. Eğer tükenmemişse (ki hiç tükendiğini sanmıyorum), kulaklık ya da tablet kılıfı bedavaya geliyordu.

Evet. :D

Google'a "Samsung Eğitim İndirim" yazın, Samsung Shop'a girin. Oradan oturum açmanız gerekiyor. Bunun için e-Devlet'ten üniversite öğrencisi olduğunuza dair bazı bilgiler istiyor. Onları girdikten sonra zaten bütün ürünlerin indirimli fiyatını görüyorsunuz. Sanırım 28.000 TL civarına düşüyordu. Bunun dışında kulaklık veya tablet kılıfı kuponu da vardı. Eğer tükenmemişse (ki hiç tükendiğini sanmıyorum), kulaklık ya da tablet kılıfı bedavaya geliyordu.
Bana acilen bir üniversite öğrencisi lazım o zaman. Çünkü ben lisedeyim. :D