Bütçe
15.000-20.000 TL

SSD

Uzman
Merhaba.
Babama yarın telefon almaya Vatan'a gideceğiz. Biliyorum internetten al diyeceksiniz, fakat babam eski kafalı olduğu için görerek almak istiyor. Ben Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. 6 sene oldu ve hafızası hariç hala çok memnunum. Ve bu örneği vermemin sebebi menüsü ve diğer her şeyi hala hızlı demek istemem. En son 2022'de güncelleme gelmesine rağmen hem de. Ona da bu tarz bir en düşük 8 GB RAM'i olan bir telefon almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba.
Babama yarın telefon almaya Vatan'a gideceğiz. Biliyorum internetten al diyeceksiniz, fakat babam eski kafalı olduğu için görerek almak istiyor. Ben Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. 6 sene oldu ve hafızası hariç hala çok memnunum. Ve bu örneği vermemin sebebi menüsü ve diğer her şeyi hala hızlı demek istemem. En son 2022'de güncelleme gelmesine rağmen hem de. Ona da bu tarz bir en düşük 8 GB RAM'i olan bir telefon almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Bunu alabilirsiniz.

A36 iyi cihaz, uzun ömürlü bir cihaz olacağı için ve donanımıyla bu fiyat skalasındaki en mantıklı cihaz desek yeridir.
23 bin civarına da A56 var Amazon sitesinde.

Babalar için yeterli bir cihaz. Yazılım tutarlı, Türkiye'de montajlandığından yedek parça sıkıntısı yok, genel donanım günlük kullanım için yeterli.
Yani bana kalsa internetten biraz daha verir A56 alırdım ama A36 da üzmez.

Babalar için yeterli bir cihaz. Yazılım tutarlı, Türkiye'de montajlandığından yedek parça sıkıntısı yok, genel donanım günlük kullanım için yeterli.
Yani bana kalsa internetten biraz daha verir A56 alırdım ama A36 da üzmez.
Aynı şekilde düşünüyorum, yine de A56 dâhâ iyi bir tercih olur. Sensör, Soc, UFS 3.1 uzun süreli kullanımda dâhâ iyi olur.

Babam Xiaomi Redmi Note 15 Pro beğendi. Acaba alsam bir sorun yaşar mıyım? 20 bin lira altındaki telefonlara daha uzun taksit yapıyorlarmış birlikte baktık.